Antalya dahil üç il için 'çöl tozu' uyarısı Antalya dahil üç il için 'çöl tozu' uyarısı
Antalya haber... DEVA Partisi Antalya İl Teşkilatı tarafından 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olan 31 kişi törenle kamuoyuna tanıtıldı. Düzenlenen Tanıtım lansmanına Deva Partisi Antalya İl Başkanı Emre Karaşin ile birlikte tüm il ve ilçe teşkilatları katıldı. Tanıtımdan önce konuşan İl Başkanı Emre Karaşin, “Değişim için DEVA şart. Özgür, hukuk üstünlüğüne inanan Türkiye için DEVA şart. Türkiye’yi bu karanlık günlerden kurtaracak anahtar DEVA Partisi’nde” dedi.

HEP BİRLİKTE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Konuşmasına aday adayı olan 31 partiliye teşekkür ederek devam eden Karaşin, “Hepiniz bizim için kıymetlisiniz. Türkiye’nin yeniden o güzel günlerine kavuşmasına hep birlikte katkı sağlayacağız. Sizlerden 6’lı masanın ortak cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Kemal Kılıçdaroğlu için de oy istiyorum” diye konuştu. Tanıtımın ardından milletvekili aday adayları Aspendos Bulvarı’nı gezerek halkı selamladı. Yapılan Demokrasiye Geçiş Tanıtım Lansmanın’da aday adayı vekillerin tanıtımının yanı sıra bu süreci nasıl yönetilmesi gerektiği konuşuldu.

İŞTE DEVA ANTALYA’NIN ADAY ADAYLARI

DEVA Partisi 28.Dönem Antalya Milletvekili Aday Adayları şu isimlerden oluştu: Ahmet Çakan, Ali Rıdvan Karaağaç, Bedir Savaş Polat, Burak Karaçoban, Celal Kardaş, Cengiz Akkın, Dilaver Akpolat, Doğan Atış, Elvan Okur, Emre Erüst, Erdal Çelik, Esra Şenyurt, Fırat Şahin Öz, Hatice Aksoy, Hülya Metli, Hüseyin Can Eren, Kıvanç Çetinkaya, Kutlu Hayırlıoğlu, MecitMüdürhanoğlu, Mehmet Eser, Mehmet Reşit Ertopçu, Mehmet Siyahkoç, Melih Çelikörs, Özcan Taşcı, Özgür Gökhan Güzel, Rıza Kale, Selda Öner , Sibel Burgucu, SimayŞahinyılmaz, Uğur Özkan, Yalçın Kaçar. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.