CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'den Berat Albayrak'ın istifasıyla ilgili flaş iddia

11.11.2020 21:50

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasıyla ilgili çarpıcı iddialarda bulunarak, Bakan’ın Twitter hesabının açıklama yapmaması için çökertildiğini öne sürdü.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'den Berat Albayrak'ın istifasıyla ilgili flaş iddia

CHP Ankara Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Dr. Murat Emir, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasıyla ilgili sıra dışı iddialarda bulundu. Murat Emir, Bakan Albayrak'ın açıklama yapmaması için Twitter hesabının çökertildiğini öne sürdü.

CHP Ankara Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Dr. Murat Emir

İstifanın perde arkası...

Twitter hesabından bir açıklama yapan CHP’li vekil, “İstifanın perde arkası Berat Albayrak, metni AA'ya verdi. Yayınlanmayınca kendi kanalı A Haber'e gönderdi, olmadı. Havuz medyasından istifayı yayınlayacak bir kanal arandı, bulunamadı. Twitter'ı da çökertilen Albayrak, son çare Instagram'ı kullandı. O da sansürü tatmış oldu” diye yazdı.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak

İş saatler sonra Halk TV’ye kaldı

CHP’li Emir konuyla ilgili ikinci tweetinde ise, istifanın teyid edilmesinin gecikmesindeki gerekçeyi de yazdı. Emir, “Instagramdaki istifaya kimse inanamayınca teyid edilmesi gerekti ama A Haber dahil hiçbir medya kanalı teyid haberini de girmek istemedi. İş saatler sonra Halk Tv’ye kaldı. Albayrak’ın danışmanı haberi teyid etmek için HalkTv’ye bağlanmak zorunda kaldı. Nereden nereye...” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto