Başkan Nuri Cengiz’den Ethem Taş’a Sert Yanıt

02.12.2021 15:52

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, AK Parti İl Başkanı Ethem Taş’ın kendisi hakkındaki açıklamalarını hedef alan sert açıklamalarda bulundu. “İftiracı” söylemiyle kendileri iftiraya maruz kaldıklarını belirten Başkan Cengiz, “Yarası olan gocunur” dedi

Başkan Nuri Cengiz’den Ethem Taş’a Sert Yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş’ın kendisi hakkında kullandığı, “İftiracı ve yalancı” ifadelerinin ardından Ethem Taş’ın benzetme ve ifadelerini hedef alan sert açıklamalarda bulundu. Durumu “Komik” olarak nitelendirdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Ethem Taş’a, “Sandığa gitme cesaretinde bulunduğunuz gün; kimin gülünecek halde olduğunu ve son gülenin kim olduğunu hep beraber göreceğiz” şeklinde yanıt veren Başkan Nuri Cengiz, AK Parti Milletvekili Tuba Vural Çokal’a iftira attıkları yönündeki söylemlere de yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz

Başkan Nuri Cengiz’in basınla ve kamuoyuyla paylaştığı yazılı açıklamanın tamamında şu ifadeler yer aldı; “Geçtiğimiz gün; görevinden istifa eden Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür’ün, AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın kanun dışı isteklerini yerine getirmediği için AK Parti tarafından baskılandığı, bu nedenle de görevinden istifa ettiği yönünde basına ve kamuoyuna yansıyan iddiaları değerlendirdiğimiz açıklamalarda bulunmuştuk. AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş, konuyla alakalı açıklamalarımızı hedef alarak bizlere; “İftiracı, yalancı, karalamacı” gibi sıfatlar yüklemiş, AK Partili vekil Çokal’ı ise yıpratmaya çalıştığımızı ifade etmiş.

Açıklamalarımızda da gayet sade ve anlaşılır bir şekilde yer aldığı gibi; tüm değerlendirmelerimiz  iddiaların doğruluğu üzerine idi. AK Parti İl Başkanının belirttiği gibi ne kesin bir yargı içeren iftirada bulunduk, ne de bunca zaman herhangi bir siyasetçi üzerinden karalama kampanyası yürüttük. Hele ki siyasetin bol ünvanlı, az işlevli isimleri üzerinden algı yaratmaya çalışmak kadar basit bir politika; hiçbir zaman vizyonumuzda yer almadı! Basına yansıyan ve kamuoyunda yer alan iddiaları değerlendirdiğimiz yazıya karşılık “İftiracı, Yalancı”  vb. yaftalamalara ve Esas  İftiralara maruz kalan bizler olduk. Yalnızca kamuoyunu bilgilendirmek veya iddiaları ispatıyla birlikte yalanlamak yerine saldırgan bir tavır sergilemiş olmalarını ise; “Yarası olan gocunur” şekilde yorumlayabiliriz”

“AÇ TAVUK-BUĞDAY AMBARI BENZETMESİ OLDUKÇA ANLAMLI”

“AK Parti İl Başkanı, Partimizle birlikte emin adımlarla iktidara yürüdüğümüze dair söylemlerimizi takip edince hayretler içerisinde kaldığını ifade etmiş. Kendisini bu kadar şaşırtan şeyin tam olarak ne olduğuna anlam veremesek de; “Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış” atasözünü son derece anlamlı bulduk. Sayın Taş burada Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara geleceğine inancı olanları ‘Aç Tavuğu’ Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarda olduğu bir Türkiye’yi ise; ‘Buğday Ambarına’ benzeterek oldukça isabetli bir sosyolojik tespitte bulunmuştur. Açlık ve yoksulluk sınırı altında yaşamaya mahkum edilmiş 66 milyon insanın büyük bir çoğunluğu; Cumhuriyet Halk Partisi iktidarındaki Türkiye’nin, buğday ambarı misali bolluk ve bereket dolu olacağına inanmakta ve 19 yıldır yedikçe yiyen ancak doymak nedir bilmeyen bu zihniyetten kurtulmak için gün saymaktadır!”

“ORTADA KOMİK BİR ŞEY GÖRMÜYORUZ”

19 yıllık AK Parti iktidarının; göz göre göre ülkemizi sürüklendiği içinden çıkılmaz ekonomik buhran yüzünden; ne yazık ki bugün Türkiye’de bahsettiğiniz gibi tavuklar da insanlar kadar aç! Sayın AK Parti İl Başkanı; halkın iradesinden korkup, kaçmaktan yorulduğunuz ve sandığa gitme cesaretinde bulunduğunuz gün; kimin gülünecek halde olduğunu ve son gülenin kim olduğunu hep beraber göreceğiz! Bizler şu an için; 19 yıllık saltanatın sonunda AK Parti iktidarı ülkemizi yangın yerine çevirmiş, vatandaşımızı perişan halde bırakmışken, maalesef ortada komik bir şey görmüyoruz!" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da 25 Nisan Perşembe günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?

Antalya'da 25 Nisan Perşembe günü elek..

Antalya'da 25 Nisan Perşembe günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?
Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden toz aşımı ve yağış uyarısı! 25.4.2024

Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden..

Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden toz aşımı ve yağış uyarısı! 25.4.2024
Almanya’da İş Arayanlara Yeni Bir Fırsat: Come4work

Almanya’da İş Arayanlara Yeni Bir Fırs..

Almanya’da İş Arayanlara Yeni Bir Fırsat: Come4work
Danıştay'dan Kındılçeşme'deki plan revizyonuna iptal

Danıştay'dan Kındılçeşme'deki plan rev..

Danıştay'dan Kındılçeşme'deki plan revizyonuna iptal
Antalya'da sahte polis ve savcı operasyonu!

Antalya'da sahte polis ve savcı operas..

Antalya'da sahte polis ve savcı operasyonu!
Antalya'yı toz tabakası kapladı

Antalyayı toz tabakası kapladı

Antalya'yı toz tabakası kapladı