Antalya DEVA ’dan üye harekatı

29.06.2022 17:43

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner Antalyalı gazetecilerle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Başkan Öner geldiklerini günden bu yana üye sayılarını yüzde 115 arttırdıklarını söyledi.

Antalya DEVA ’dan üye harekatı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner parti binasında düzenlen toplantı ile Antalyalı gazeteciler ile bir araya geldi. Toplantıda DEVA Partisi Antalya İl Teşkilat Başkanı Emre Karaşin, İl Sekreteri Sibel Burgucu, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Murat Barçın, Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer, Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik ve Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç’ta hazır bulundu.

Antalya DEVA hakkında bilgiler Başkan Selda Öner, “Yüzde 85 civarında teşkilatımızı tamamladık. 19 ilçemizden 15’inin ilçe başkanlarını belirledik. Kumluca, Gazipaşa, Korkuteli ve Aksu’da şuan için başkanlarımız belli değil. Bu eksiklerimizi tamamlamak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz. İnşallah Antalya olarak yakın zamanda tam kadro hazır olacağız” dedi.

"2340 ÜYEYE ULAŞTIK"

5 ayda üye sayılarını yüzde 115 arttırdıklarını ifade eden Başkan Öner, “ Genel olarak baktığımızda son 3 ayda Türkiye’de en çok üye kaydeden partiyiz. Antalya özeline de baktığımızda biz geldiğimizde 1015 üyemiz vardı. 5 ayda 2340 üyeye ulaştık. Antalya olarak da üye kaydetmede son 3 ayda sekizinci sıradayız. Bizim hedefimiz üyelerimizi daha da arttırıp buradaki sandıkların her birine sandık müşaviri koyabilmek. Çünkü seçim sandıkta kazanılacak. Şuanda Antalya’da 5 bin 430 sandık var ve bizim de ilk etapta hedefimiz 5 bin 430 gönüllü üyeye ulaşmak ” ifadelerini kullandı.

Yaşayan ekonomik gelişmeleri değerlendiren Selda Öner şunları söyledi. “Antalya’nın tarım ve turizm olmak üzere iki lokomotifi var. Özellikle turizmde siz Rusya ve Ukrayna’ya bu kadar bağımlıysanız, bütün 5 yıldızlı otellerinizi onlara göre dizayn ettiyseniz, tarımınızda da bütün ithalatınızı ve ihracatınızı Rusya ve Ukrayna’ya bağladığınız zaman bu iki ülkenin savaşından Türkiye’nin tek ili Antalya’dır. Biz bu sorunları biliyoruz. İnşallah yönetimlere geldiğimiz de bu sorunları çözeceğiz.”

6’lı masanın mimarının DEVA Partisi olduğu belirten Başkan Öner, “Biz demokrasiye geçiş eylem planımız ile bundan bir sene önce hazırlarımızı tamamlamıştık. 108 sayfadan oluşan demokrasiye geçiş eylem planımız hazırdı. Çünkü bizim sayın genel başkanımızın inandığı bir şey var. ‘Bu kadar yetkiyi meleğe verseniz şeytan olur’ diyor. Onun içinde bizler yeni bir seçime gideceğiz. 6’lı masanın önemli iki özelliği var. Birisi seçim güvenliği diğeri ise güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüş. Aslında masa bu kriterler üzerinden kuruldu” dedi.

"EYLEM PLANIMIZ HAZIR"

DEVA Partisi’ni diğer partilerden ayıran önemli özellikleri de açıklayan Selda Öner, “ Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın önderliğinde bizim 10 tane eylem planımız var. Biz iktidara gelecekmiş gibi hazırlanıyoruz ve tüm kadrolarımızla hazırız. Eylem planımızı da iktidara geldikten 90 dakika sonra yapacağımız belli. 90 günde de, 180 gün de ve 365 gün de yapacaklarımız belli ve tamamını size taahhüt olarak sunuyoruz. Bu tarz 10 eylem planımız var” ifadelerini kullandı.

SELDA ÖNER KİMDİR ?

1966 yılında Antalya’da doğan Selda Öner, eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde tamamladı. Mesleki hayatında otomobil, telekomünikasyon, tekstil, medya ve emlak sektörlerinde çalışan Öner’in ailesinde ayrıca siyaset geçmişi de bulunuyor. 14 yıl boyunca Antalya Belediye Başkanlığı yapan Ömer Lütfü Gökçeoğlu’nun torunu olan Selda Öner’in babası Oktay Öner, 1977 yılında Adalet Partisi’nin, 1994 yılında ise ANAP’ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu. Öner iki çocuk annesi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı Antalya'da

TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı A..

TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı Antalya'da
Antalya'nın çocuk valisi bakın ne istedi?

Antalya'nın çocuk valisi bakın ne iste..

Antalya'nın çocuk valisi bakın ne istedi?
Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan Anıl Kılınçkaya'ya devretti

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan An..

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan Anıl Kılınçkaya'ya devretti
Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu

Antalya Havalimanında 23 Nisan coşkusu

Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu
Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuştu! İşte verilen ceza

Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuş..

Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuştu! İşte verilen ceza
Antalya'da hızını alamayıp, park halindeki servis aracına çarptı

Antalya'da hızını alamayıp, park halin..

Antalya'da hızını alamayıp, park halindeki servis aracına çarptı