Ali Babacan'ın partisinin adı belli oldu

26.11.2019 16:38

Avrasya Araştırma şirketinin başkanı Kemal Özkiraz, Ali Babacan'ın Aralık ayında açıklanması beklenen yeni partisinin isminin belli olduğunu iddia etti. Daha sonra ise bu bilginin gerçek olmadığını ve sosyal deney olduğunu açıkladı. 

Ali Babacan'ın partisinin adı belli oldu

AK Parti'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra istifa ederek yeni parti hazırlıklarına başlayan eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan’ın yeni partisi hakkında flaş açıklama geldi. Avrasya Araştırma firmasının Başkanı Kemal Özkiraz'dan geldi. Kemal Özkiraz'ın açıklamalarının devamı şöyle:,

"Şimdi gelelim asıl ve ciddi konuya. Bu haberim tamamen uydurma bir haber. Baştan sona ben uydurdum. Bu aslında bir sosyal deney. Konusu basın ve sosyal medya nasıl manipüle edilir? Alttaki twitlerde bunu planladigim arkadaşlarımla watsap yazişmalarimi paylaşıyorum.
Amaç "CHP yalan haberle baş edemiyor" diyenlerin haksız olduğunu ve ufacık bir Twitter hesabından yazılan bir yalanın bile ne kadar hızlı ve kontrolsüz yayıldığını göstermek.

Onlarca ve büyük ciddi medya kuruluşu 1 saat geçmeden yalanımı haber yaptı. Kimse araştırmadı. Kimse kaynak kim nedir nereden duydun demedi. Kimsenin işin doğrusunu araştırmadan yazdığı uyduruk işler AKP medya gücü ile birleşince kontrol edilemez oluyor. Peki niye Babacan'ı seçtim? Oy vermeyeceğim bari reklamına katkım olsun dedim.

Yani sevgili minikler; Benim uyduruk bir twit ile yapabildiğimi görüyorsunuz, Ben bunu yapabiliyorsam, AKP binlerce kanal, TV gazete ile neler yapabilir. Yalan ile mücadele zordur. Oturduğunuz yerden muhalefete muhalefet etmek en kolaydır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto