AK Parti MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse'den seçime dair dikkat çeken açıklama!

22.04.2023 11:35

AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nın bayramlaşma töreninde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği mücadeleler ve gerçekleşen zihniyet değişiminden bahseden Milletvekili Mustafa Köse, " Siyaseti sivilleştiren adamın adıdır Recep Tayyip Erdoğan. İşte onun için bu adama sahip çıkmamız lazım" dedi

AK Parti MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse'den seçime dair dikkat çeken açıklama!

Antalya haber... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nın Ramazan Bayramı'nın birinci günü parti il binasında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Dışişleri Bakanı ve Antalya milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik, İbrahim Aydın ve milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, İl Başkanı Ali Çetin, parti yöneticileri ve partililerin katıldığı törende vatandaşların bayramı karanfil dağıtılarak kutlandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında sesi kısıldığı için konuşma yapmazken, yerine ise AK Parti MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse konuştu.

"BU SEÇİM MİLLİ BİR SEÇİM OLACAK"

Bayram sabahı büyük bir ferahlıkla uyanıldığını dile getiren Mustafa Köse, “İnşallah o ferahlığı, genişliği 14 Mayıs akşamı da göreceğiz. Sahada büyük ilgi görüyoruz. Takım kaptanımız Mevlüt Çavuşoğlu da büyük ilgi görüyor. Aslında sahada gördüğümüz o büyük ilgi Recep Tayyip Erdoğan'a, onun yol arkadaşları olduğumuz için gösteriliyor. Sıkıntılarımız, problemlerimiz var mı var, ama 'Bunları kim çözer' denildiğinde bize güçlü bir sesle şunu söylüyorlar, 'Çözerse yine Ak Parti, Recep Tayyip Erdoğan çözer' diyorlar. 'Kılıçdaroğlu mu, Tayyip Erdoğan mı' denildiğinde Tayyip Erdoğan o kadar çok ağır basıyor ki, bunu çok net görüyoruz. Bu seçim sadece bir parti seçimi değil, milli bir seçim ve çok önemli bir dönüm noktasıdır" dedi.

KÖSE'DE DİKKAT ÇEKEN ATASÖZÜ PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gezi, 17-25 Aralık, MİT TIR'ları olayları ve 15 Temmuz'da mücadeleler verdiğinden bahseden Köse, “Ne zaman başımız sıkışsa Tayyip Erdoğan'ın sesini duymak istedik mi, istedik. Ve bu mücadelede hep milletiyle birlikte galip geldi mi Tayyip Erdoğan, geldi. İşte Tayyip Erdoğan'ın bütün bu mücadelenin sonunda gerçekleştirdiği bir zihniyet değişimi var. AK Parti'nin yaptığı bütün işlerin yanında gerçekleştirdiği bir zihniyet değişimi var. Nedir o biliyor musunuz? Ben bir soruyu bunu bize sormuş olayım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin genelkurmay başkanı kim? Kim Türkiye Cumhuriyeti'nin genelkurmay başkanı? Eskiden olsa ilkokul çocuklarının bile hepsi bilirdi. İşte bu memlekette genelkurmay başkanlarının adını unutturan adamın adıdır Recep Tayyip Erdoğan. Siyaseti sivilleştiren adamın adıdır Recep Tayyip Erdoğan. İşte onun için bu adama sahip çıkmamız lazım" dedi.

"19 İLÇEDE HAZIRIZ"

Teşkilatlar olarak 19 ilçede hazır olduklarını belirten İl Başkanı Ali Çetin, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin hazırlıklarını anlatarak, “Gümbür gümbür geliyoruz inşallah, aslan gibiyiz. 19 ilçede açık ara farkla birinci geleceğimizden hiç şüphemiz yok. Antalya'da her zamanki gibi birinci parti olacağız ve en çok milletvekili çıkaran parti olacağız. 14 Mayıs akşamı da keyifle ekranları kurup Cumhurbaşkanımızın zaferini coşkuyla, kalabalıkla burada kutlayacağız inşallah" diye konuştu.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da oy kavgası! Başka adayından 70 yaşındaki adama yumruklu saldırı

Antalya'da oy kavgası! Başka adayından..

Antalya'da oy kavgası! Başka adayından 70 yaşındaki adama yumruklu saldırı
Antalya’da 1,5 milyon uyuşturucu operasyonu

Antalya’da 1,5 milyon uyuşturucu opera..

Antalya’da 1,5 milyon uyuşturucu operasyonu
Antalya'da 10 yaşındaki çocuk balkondan düştü

Antalyada 10 yaşındaki çocuk balkondan..

Antalya'da 10 yaşındaki çocuk balkondan düştü
Son dakika: Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi

Son dakika: Yerel seçimler nedeniyle 1..

Son dakika: Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi
Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem!

Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem!

Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem!
Başkan adayı Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı

Başkan adayı Sümerden Kepezlilere sand..

Başkan adayı Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı