AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar'dan Muhittin Böcek'e ağır eleştiri

28.09.2022 13:48

Antalya haber... AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar gündeme ilişkin bir basın toplantısı düzenleyerek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ağır eleştirilerde bulundu. Başkan Bayraktar, “Muhittin başkan, seçim beyannamesinde ‘Antalya Antalya'ya yeter’ demişti, evet Antalya Antalya'ya yeter, ancak bu 3 senede üzülerek gördük ki, Muhittin başkan Antalya'ya yetememiştir” dedi.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar'dan Muhittin Böcek'e ağır eleştiri

Antalya haber... AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve ilçe yönetimi basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve ilçe yönetimi

Antalya’nın en büyük ilçesi Kepez’in yaklaşık 700 bin nüfusu sahip olduğunu ve sorunları çözmek için büyük çaba sarf ettiklerini belirten AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, “Mülkiyet sorunu çözülerek binlerce tapu verdik ve Kepez’in çehresi değişti. Hakan Tütüncü başkanımız ile birlikte yüzlerce kilometre asfalt yol yaptık. Onlarca kreş yaptık, yüzden fazla okul yaptık, hali hazırda 20 adet okulumuzun temelinin bir kısmı attık, bir kısmı atacağız. Belediyemizin yanında büyük bir sağlık merkezi açtık, Mahallelerimizde 15 adet aile sağlığı merkezi açtık, yüzlerce park yaptık, onlarca kültür merkezi ve spor salonu yaptık. İlçemizin dört bir yanına onlarca kütüphane yaparak, ilçemizi tam bir kitap ve bilgi yuvası haline getirdik, kitap fuarları ile hemşerilerimizi kitap ile buluşturduk. Ayrıca Gülveren'de Antalya'nın en büyük kütüphanesinin temelini attık, en kısa sürede üniversite öğrencilerimiz ve halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar

SAĞLIKTA ANTALYA’NIN MERKEZİ KEPEZ

Kepez’in bir sağlık merkezi haline dönüştüğünü söyleyen Başkan Bayraktar, “Kepez Devlet Hastanesi ve Ağız Diş Hastanesine ek olarak, şehir hastanemiz inşallah 2023 yılında Kepez'e ve Antalya'ya kazandırılacak. Şehir hastanesi inşaatı devam ederken, Kepez Belediyesi olarak, şehrin her yönünden ulaşımı rahatlatacak, yeni yollar, yeni köprüler, yeni kavşaklar yaptık, yapmaya devam ediyoruz” dedi.

PİL FABRİKASI MİLLET BAHÇESİNE DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Antalya’ya yeni bir millet bahçesinin müjdesini veren Bahattin Bayraktar, “Eski pil fabrikası olan alana, millet bahçesi yapılması konusunda, il başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş ve Hakan Başkanımız bizzat Ankara'ya giderek, milletvekillerimiz ve bakanımızın da desteği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ön mutabakat sağladı. Süreci hassasiyetle takip ediyoruz. Millet bahçesinin yapımı ile birlikte Dokuma Park artık, hem Türkiye'de hem de Dünya’da bilinen ve ziyaret edilen bir çekim ve cazibe noktası haline gelecek” ifadelerini kullandı.

KEPEZ’DE ULAŞIM KIRMIZI ALARM VERİYOR

Antalya ve Kepez’de ulaşımın kırmızı alarm verdiğini ifade eden Başkan Bahattin Bayraktar, “Ulaşımın altını boşaltıyorlar. Ulaşımda Antalya’yı en az 20-25 sene geriye götürdüler. Antalya'da ulaşım fiyatları, tam 8 TL, öğrenci 4 TL ile Türkiye ortalamasının çok üstündedir. Bu konu ile ilgili akaryakıt ve personel giderlerinden şikayet ediyorlar. Aynı akaryakıt ve personel giderleri olan Konya'da tam bilet 2.50 TL, öğrenci 1.55 TL, Ağrı'da tam bilet 1.50 TL, öğrenci 0.25 TL'dir. Sayın Muhittin Başkanın bu işlerin nasıl yapıldığını öğrenmesi için, Konya ve Ağrı'ya seve seve götürebiliriz.

Ayrıca CHP zihniyetini göstermesi açısından, ulaşımda ibretlik bir uygulama var. Ulaşım esnafımız ne kadar ciro çektiklerini ve hakedişlerinin ne olduğunu göremiyor, belediye kendilerine ne verirse razı olmak zorunda kalıyorlar. İtirazları ise maalesef hiçbir işe yaramıyor. Menderes Türel döneminde ise, her akşam sisteme girip günlük ne kadar ciro çektiklerini ve kendi haklarının ne olduğunu net ve şeffaf şekilde görebiliyorlardı. Kulağımıza gelen duyumlar bu söylediğimiz hususlardan çok daha vahimdir, umarız duyumlar yanlıştır, çünkü kaybeden Antalya olacak.

Ulaşımda eskiden 10/15 dakika aralıklarla gelen otobüslerin, iptal edilen birçok hat, ilgisizlik ve beceriksizlik yüzünden, artık bir, bir buçuk, hatta iki saatte geldiği olmaktadır. Eğer Menderes Türel döneminde, AK Parti belediyecilik anlayışı ile yapılan, alt geçitler, üst geçitler, köprülü kavşaklar ve tramvay hattı da olmasaydı, ulaşım tamamen felç olacaktı. Muhittin başkan bu sözlerimizi siyasi algılayabilir, sosyal medyada yapılan ulaşım memnuniyet anketinde, Antalya halkının yüzde 96 ile ulaşımdan memnun olmadığını dile getirmiş olması, konunun siyasi olmadığının ispatıdır. Bu anlamda Muhittin Başkanın yaptığı iki şey var birincisi, Meltem üst geçidi, ikincisi tramvay 3 etabı, Biz 3. etabın üçte ikisinden fazlasını 6 ayda yapmışken ve ödeneği hazırken, Muhittin Başkan kalan 1/3'lük kısmı 2,5 senede bitirebildiği için yine de şükrediyoruz” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN PAHALI SUYUNU KULLANIYORUZ

Su pahalılığı üzerinden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ağır eleştiriler de bulanan Kepez ilçe başkanı, “AK Parti belediyeleri döneminde, Türkiye'nin en ucuz suyunu kullanan Antalya, CHP dönemlerinde ise hep Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanmak zorunda bırakılmıştır. 20 ton su kullanın bir eve, 420 lira civarında bir fatura gelmektedir. Ton başına 20.93 TL ile Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanıyoruz. Konya’da şuanda suyun ton fiyatı 9.39 TL’dir. Muhittin başkanın bu konu ile ilgili açıklaması, Antalya'daki su sisteminin elektrikle bağlantılı olduğudur, unuttuğu bir şey var ki, AK Parti belediyeleri döneminde, Türkiye'nin en ucuz suyunu kullanırken, sistem yine aynı sistemdi. Ayrıca bizim dönemimizde, su arızalarına saatler içinde müdahale edilirken, şuanda 15 gün, 1 ay ve daha fazla bekleyen arızalar var. Atalarımız ne güzel söylemiş, iş bilenin, kılıç kuşananındır” şeklinde konuştu.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar Zıp Zıp parkın son halini gösterdi

“ZIP ZIP PARK ÇÜRÜMEYE BIRAKILDI”

Antalya’da Menderes Türel zamanında başlatılan ya da yapılan projelerin içler acısı olduğu halde belirten Başkan Bahattin Bayraktar, “Menderes Türel başkanımız, döneminde, Kepez ve Antalya çocuklarını kazandırılan, otogarın hemen altındaki Zıp Zıp Park, pandemi bahane edilerek kapatılmış ve bugüne kadar halen kapalı tutulmaktadır. İçerideki eşyaların hali içler acısıdır. Aylık elektrik ve personel gideri tahmini 100 bin TL'nin üzerindedir. Binlerce çocuğumuza ve ailesine hizmet veren, çalışır halde teslim ettiğimiz, bu eğlence mekanı neden kapalı tutulur sorusuna; ya beceriksizlik, ya da Kepez halkını cezalandırmak için açmıyorlar, demekten başka mantıklı ve makul bir cevap bulamıyoruz. Sizlerin de Zıp Zıp Park’a giderek, içler acısı halini görmenizi özellikle rica ediyoruz” dedi.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar sözlerine şu şekilde son verdi: “Muhittin Başkan, seçim beyannamesinde ‘Antalya Antalya'ya yeter’ demişti, evet Antalya Antalya'ya yeter, ancak bu 3 senede üzülerek gördük ki, Muhittin başkan Antalya'ya yetememiştir. Başkan, bilbordlardan Antalya’ya 78 proje yapıldığını ilan etti, 78 değil, 7-8 tane yapılan projeyi bize saysın, özellikle Kepez'e ne yapılmış çok merak ediyoruz.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da 25 Nisan Perşembe günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?

Antalya'da 25 Nisan Perşembe günü elek..

Antalya'da 25 Nisan Perşembe günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?
Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden toz aşımı ve yağış uyarısı! 25.4.2024

Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden..

Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden toz aşımı ve yağış uyarısı! 25.4.2024
Almanya’da İş Arayanlara Yeni Bir Fırsat: Come4work

Almanya’da İş Arayanlara Yeni Bir Fırs..

Almanya’da İş Arayanlara Yeni Bir Fırsat: Come4work
Danıştay'dan Kındılçeşme'deki plan revizyonuna iptal

Danıştay'dan Kındılçeşme'deki plan rev..

Danıştay'dan Kındılçeşme'deki plan revizyonuna iptal
Antalya'da sahte polis ve savcı operasyonu!

Antalya'da sahte polis ve savcı operas..

Antalya'da sahte polis ve savcı operasyonu!
Antalya'yı toz tabakası kapladı

Antalyayı toz tabakası kapladı

Antalya'yı toz tabakası kapladı