Aday adaylığı sonrası bitmeyen hizmet aşkı 

24.12.2019 13:10

Aksu’da AK Parti Belediye Başkan Aday adayları arasında en genç aday olarak seçim çalışmalarına katılan 26 yaşındaki Halim Okudan, aday gösterilmemesi ve yerel yönetimlerin ve diğer teşkilat çalışmalarının içinde yer almamasına rağmen çalışmalarını sürdürüyor.

Aday adaylığı sonrası bitmeyen hizmet aşkı 

Aksu’da AK Parti Belediye Başkan Aday adayları arasında en genç aday olarak seçim çalışmalarına katılan 26 yaşındaki Halim Okudan, aday gösterilmemesi ve yerel yönetimlerin ve diğer teşkilat çalışmalarının içinde yer almamasına rağmen adayların açıklanmasından ardından çalışmalarını hiç bırakmadan devam ediyor.

Gençlerin siyasette olması gerektiği konusunda aynı zamanda öncü bir davranış sergilediğini belirten 26 yaşındaki belediye başkan aday adayı Halim Okudan şimdi bu çalışmalarını Antalya Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı olarak kapı kapı hemşerilerini ziyaret ediyor imkanları ölçüsünde sorunları çözüyor beklentilere cevap vermeye çalışıyor.

Halim Okudan, “Beşkonağımızın birlikteliği için heyecanla atan kalbinizi duyar gibiyiz. Gelin yürekler dolusu güzel bir vakti beraber paylaşalım. Her bir hemşerimizin kapısı bizlere gönül birlikteliğinin suretini açıyor.

Değişim gelişim ve birliktelik ancak birlikte kurduğumuz kuvvetli iletişim ve ilişkiler sayesinde mümkün. Bu tezi her fırsatta savunuyor ve sıkı sıkıya bağlılığımı ortaya koyuyorum.

Memleketimizin kalkınması ve refahı her bir vatandaşımızın sorumluluğundadır ve geleceği ise bu taşın altına ellerimizi koymak ile mümkündür.

O yüzden çalışmalarımı önce hemşerilerimden başladım. Ve Beşkonaklılar için artık "Sılada gurbete son” sloganı ile onları Antalya’nın neresinde olursa olsun vatandaşları ziyaret ediyor dertlerine ve mutluluklarına ortak oluyorum” dedi.

Okudan, “Ve biliyoruz ki insanlar arasına sevginin ve dayanışmanın yerleşebilmesini sağlayacak en önemli unsur ziyaretlerdir. Beşkonağımızın birlik ve beraberliğine olan derin hasretini bizler de yüreklerimizde hissediyoruz.

Bu duyguların tezahürü olarak bu hasret bitsin diye ev gönül gönül geziyoruz. Gönül halkasına katılmak isteyen hemşerilerimizi aramıza davet ediyoruz.

Aksu’da belediye başkanlığına aday adaylığımdaki kararlılık ve siyasetteki yürüyüşümün manidarlığı dernek başkanlığım ve hizmetlerimde de aynı duygu ile devam etmektedir.

Önceliğimiz hemşerilerimize hizmet, onların beklenti ve sorunlarına çözüm olmak. Siyasette bu yüzden olmak istedim.

Kısa sürede siyasetin birçok kriterlerine tecrübe edindim. 26 yaşında Dernek Başkanlığı gibi onurlu bir göreve davet edildim ve bunu bugün başardığıma inanıyorum.

Siyasette de aynı hissiyatımı yansıtarak dernek  başkanlığım ve siyasi tecrübemi birleştirerek hizmet etmeyi sürdüreceğim” diye konuştu 

Halim Okudan, Yönetim kurulu üyeleri Zeki Şahin, Lütfü Okudan Selman Keskinkılınç, Ramazan Bahar, Hüseyin Okudan, Ayşenur Şahin, Mesut Şen, Hemşehrilerinin arasında birliğin oluşabilmesi için ev ziyaretlerini birlikte sürdürdüğünü belirtirken, Okudan'a yönetim kurulu üyelerinin yanısıra eşi Meryem Okudan da ev ziyaretlerinde kendisine eşlik ediyor.
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto