Olay paylaşıma Melih Gökçek'ten beddua

17.11.2020 00:34

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Melih Gökçek, sosyal medyada Kuran’ı Kerim sayfalarını yırtıp, İslam’a hakaret ederek Rusya’ya kaçan İbrahim Atabey için Twitter’dan beddua yağdırdı.

Olay paylaşıma Melih Gökçek'ten beddua

İbrahim Melih Gökçek, Kuran’ı Kerim sayfalarını yırtıp, İslam’a hakaret ederek Rusya’ya kaçan İbrahim Atabey için beddua yağdırarak, “Şerefsiz İbrahim Atabey Ruysa’ya kaçmış… Polis peşinde… Gözlerin kör ola İnşaallah… Tüküren dilin felç ola, ağzın yamula… Ömrünün sonuna kadar sürünesin İnşaallah” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye iadesi için işlem başlatıldı

Bugün gelen haberde, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal paylaşım sitesinde Kur'an-ı Kerim sayfalarını yırtan ve İslam'a hakaret eden İbrahim Atabey hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise Kur’an-ı Kerim’i yırtan İ.A.’nın, firari olarak bulunduğu Rusya’dan Türkiye’ye iadesi için işlem başlatıldığı belirtildi.

Halkın benimsediği dini değerleri alenen aşağılama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, "İbrahim Atabey isimli şahıs hakkında Kur’an-ı Kerim sayfalarını yırtması ve İslam dinine yönelik sosyal medya paylaşımları nedeniyle halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve halkın bir kısmının benimsediği dini değerleri alenen aşağılama suçlarından resen soruşturma başlatılmıştır. Şüpheli İbrahim Atabey’in Rusya ülkesinde bulunduğu bilgisi alınmış olup, soruşturma işlemlerine titizlikle devam olunmaktadır" denildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto