İYİ Parti'de kavga kızıştı!

25.10.2020 22:46

İYİ Partili Ümit Özdağ, kendisine, “Aday olmadın değil, olamadın” diyen partisinin Teşkilat Başkanı Koray Aydın’a, MHP’deyken yaptığı bir açıklamanın videosuyla cevap vererek, “Dava adamlığı Sayın @meral_aksener’i FETÖ'cülükle suçlayıp, aynı kişi genel başkan olunca gücümün kaynağı Meral Akşener demek midir?” diye cevap verdi.

İYİ Parti'de kavga kızıştı!

İYİ Partili Ümit Özdağ'ın il başkanları Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmesinin ardından başlayan tartışmalar sürüyor. İYİ Parti'yi karıştıran, 'oy verilmeyecekler' listesini hazırladığı iddia edilen teşkilat başkanı Koray Aydın suskunluğunu bozup ilk kez konuşmuş ve "Ümit Özdağ aday olmadın değil, olamadın" diyen Koray Aydın, İYİ Parti Milletvekili Aytun Çıray için de "Aytuncuğum yalancı ve etkisiz elemansın" demişti.

Ümit Özdağ

Ümit Özdağ’dan cevap gecikmedi

Bu açıklamanın ardından Ümit Özdağ’dan Koray Aydın’a cevap gecikmedi. Ümit Özdağ Twitter’dan paylaştığı mesajında, “Dava adamlığı Sayın @meral_aksener’i FETÖ'cülükle suçlayıp, aynı kişi genel başkan olunca gücümün kaynağı Meral Akşener demek midir? @korayaydintr” diye yazdı. Özdağ, mesajının altına Koray Aydın’ın MHP’deyken televizyonda yaptığı ve Meral Akşener’i Fetöcülükle suçladığı videoyu da ekledi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto