İlahiyat Fakültesi'ndeki olaya tepki yağdı

08.10.2020 15:56

İddiaya göre, İstanbul’daki bir İlahiyat Fakültesi’nde çekilen ve sosyal medyadan paylaşılan bir videoda Türk bayrağını doludan zarar görmesin diye otomobiline branda niyetine örten ve okulda hoca olduğu öne sürülen kişiye büyük tepki yağdı. Olayın ardından İlahiyat Fakültesi yöneticilerinin videoyu çeken kişinin işyerine gelerek, paylaşımda fakülteyle ilgili düzeltme yaptıkları açıklandı.

İlahiyat Fakültesi'ndeki olaya tepki yağdı

İstanbul’da antikacılık yapan Hüseyin A. Adlı vatandaş sosyal medya hesabından bir İlahiyat Fakültesi’nin bahçesinde Türk Bayrağını otomobiline branda yapan, haşemalı bir kişinin görüntülerini paylaştı. Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler büyük tepki topladı. 

Tepki üzerine Türk bayrağını kaldırdı

Videoyu paylaşan Hüseyin A adlı kişinin görüntülerde Türk bayrağını aracın üzerine örten kişiye müdahale ettiği ve bu kişinin Fakülte’deki bir hoca olduğunu söylediği görülüyor.

Hüseyin A’nın kararlı müdahalesi sonucu Türk bayrağını aracının üzerine örten kişi, gelen güvenlik görevlisinin yardımıyla Türk bayrağını arabasının üzerinden alıyor. Hüseyin A. Paylaşımına, “Bahçesinde kendini bilmez bir hoca yağmur gelmesin diye bayrağımızı branda diye örterken ben de müsaade etmedim” yorumunu ekledi.

Fakülte yöneticileri dükkanına geldi

Videonun ardından ikinci bir görüntü paylaşan Hüseyin A, “Fakültemizin sekreteri teşekkür babında kahvemizi içmeye geldi teşekkür ederim ayaklarına sağlık bu arada video daki vatandaş hoca değilmiş dostlar bu gerçeği de bilgi anlaminda paylaşmak borcumdur bir tane kendini bilmez yüzünden başkalarını karalama gibi bir olay söz konusu bile olamaz” diye açıklama yaptı.

Ancak takipçileri bu açıklamanın pek inandırıcı olmadığını belirterek, otomobili örtmekte kullanılan ve büyük ebatta olan Türk bayrağının bu kuruma ait olabileceğinin altını çizdiler. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto