Hüseyin Baraner siyasete soyundu

10.10.2020 16:05

Antalya’da yaşayan, turizm sektörünün tanınmış isimlerinden Hüseyin Baraner, Muharrem İnce’nin önderliğini yaptığı Memleket Hareketi’nin Kurucular Kurulu üyesi oldu. Konya gezisinde de Muharrem İnce’nin yanında yer alan Baraner’in görüntüsü ekranlara yansıdı.

Hüseyin Baraner siyasete soyundu

Aslen Çanakkaleli olan ancak Antalya’da ve yurt dışında da yaşamını sürdüren turizm sektörünün tanınmış ismi Hüseyin Baraner, Muharrem İnce’nin yurt gezilerine katılarak, siyasi çalışmalarını destek veriyor. Muharrem İnce’nin Konya gezisinde de yerini alan Hüseyin Baraner, siyasete bir hayli ısınmış gibi gözüküyor.

'DEPOYU KENDİMİZ DOLDURUYORUZ'

Konya’da kalabalık bir gruba seslenen Muharrem İnce daha sonra kentte tur atarak esnafla ve vatandaşlarla buluştu. Bu buluşmalar sırasında, ‘Memleket hareketini kimin finanse ettiği’ yönündeki bir soruyu da cevaplayan Muharrem İnce, “"İmece usulü her birimiz sırayla otobüsün deposunu dolduruyoruz. Emek harcıyoruz, biz para harcamıyoruz. Zenginler kulübü de değiliz. Yardımlaşan, imece usulüyle bunu çözmeye çalışan gönüllüleriz. Her seçiş, bir vazgeçiştir. Biz rahatı seçmedik. Biz zoru seçtik" dedi.

'EN BÜYÜĞÜMÜZ HÜSEYİN ABİ'

Bu arada genç bir grupla çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Muharrem İnce, “En küçüğümüz 18 yaşında, en büyüğümüz de Hüseyin (Baraner) Abi. Hepsi mesleğinde uzman insanlar” diye konuştu.İşte Muharrem İnce’nin, Hüseyin Baraner’in de katıldığı Konya’daki gezisinden görüntüler; 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto