Antalya'da PTT'de koronavirüs tedirginliği

07.11.2020 12:17

Antalya’daki bazı PTT şubelerinde, personelde covid-19 görülmesi nedeniyle karantina uygulanırken Lara Örnekköy Şubesi’nin kapısına da, “korona nedeniyle kapalıdır” yazılı kağıt asıldı. Öte yandan sendika da, PTT çalışanları ve dağıtıcıların büyük risk altında olduğunu belirtip, önlemleri artırın çağrısı yapıyor.

Antalya'da PTT'de koronavirüs tedirginliği

Turizmin zarar görmemesi gerekçesiyle Antalya’daki covid-19 vakalarının sessiz sedasız giderilmeye çalışıldığı biliniyor. Ancak gelen bilgilere göre kimi kamu kurumlarında ve özel kuruluşlarda sık sık covid-19 vakalarına rastlanıyor, personeli arasında virüsün yayıldığı bu kurum ve kuruluşlarda karantina tedbirleri alınıp, zaman zaman da kapatma yoluna gidilebiliyor.

Döşemeltı, Konyaaltı, Lara şubeleri

MYGazete.com'a gelen bilgilere göre, turizm kentinde, personelinde covid-19 görülen PTT şubeleri bulunuyor. Bu şubeler arasında Döşemealtı, Konyaaltı ve Lara şubeleri de yer alıyor. Lara Örnekköy’deki PTT şubesinin covid-19 nedeniyle haftalardır kapalı olduğu öne sürülüyor. Kimi şubelerde personelin karantinaya alınması nedeniyle yerlerine geçici personel getirildiği iddia ediliyor.

‘Korona sebebi ile kapalıdır’

Lara Örnekköy’deki kapatılan PTT şubesinin kapısına kapısına asılan açıklama, covid-19’un özellikle kapalı mekanlarda yarattığı tehdidi gözler önüne seriyor. PTT Lara Örnekköy Şubesine asılan açıklamada, “Korona sebebi ile kapalıdır. Posta ve kargolarınızı Güzeloba PTT şubesinden alabilirsiniz” deniliyor.

 Sendika ‘önlemleri artırın’ diyor

Öte yandan Posta, Telefon ve Telekomünikasyon İşçileri Sendikası (PTT Sen) Genel Başkanı Halit Büyük sık sık yaptığı açıklamada, korona virüs salgınında sağlık çalışanlarından sonra PTT kurumu çalışanları ile özel sektör dağıtım elemanlarının en riskli çalışan grup içerisinde yer aldığını belirterek, PTT Genel Müdürlüğü'nden alınan tedbirlerin artırılması talebinde bulunuyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto