Antalya'da eski belediye başkanı koronaya yakalandı!

09.11.2020 16:50

Antalya’nın Demre ilçesinde maske-mesafe-hijyen uyarıları yapan ancak bu uyarılara kendisi uymayarak, genellikle maskesi çenesinde dolaşan eski Belediye Başkanı Süleyman Topçu covid-19’a yakalandı

Antalya'da eski belediye başkanı koronaya yakalandı!

AK Partili Demre eski Belediye Başkanı Süleyman Topçu’da koronavirüse yakalandığını açıkladı. Topçu’nun sosyal medya paylaşımlarında sık sık maske-mesaje-hijyen çağrıları yaptığı ancak paylaştığı fotoğraflarda tam tersini yaparak maskesini sürekli çenesinde tuttuğu görüldü.

Kendimi iyi hissetmedim, test yaptırdım

Demre’de üç dönem belediye başkanlığı yapan ancak 31 Mart 2019 seçimlerini kazanamayan Demre eski Belediye Başkanı Süleyman Topçu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, cumartesi günü kendisini iyi hissetmediği için covid-19 testi yaptırdığını belirterek, testin pozitif çıktığını açıkladı. Süleyman Topçu, “Test sonuçlarım maalesefki pozitif çıktı. Belli bir süre müşahade altına alındım, sonrasında 15 günlük karantinamı geçirmek üzere evime sevkedildim Hamdolsun şu anda biraz daha iyiyim. Bu vesile ile tüm hastalara şifalar diliyorum. Maske-mesafe-hijyen” diye yazdı.

SÜLEYMAN TOPÇU KİMDİR?

Süleyman Topçu, 1959 Yılında Demre’de doğdu. Öğrenim hayatında ilkokulu tamamladıktan sonra erken yaşta iş hayatına atıldı. İş hayatına babasıyla marangozluk yaparak başlayan Topçu, ticaret hayatını akaryakıt bayiliği, kum çakıl ocağı, iş makinası ve beton santrali işletmeciliği yaparak sürdürdü.
Siyasete 1995-2000 yılları arasında ANAP İlçe başkanı olarak başlayan ve 2004 yılı Mahalli Seçimlerde DYP’den adaylığını koyarak Demre Belediye Başkanı seçilen Topçu, 2009 yılında DP ile tekrar Belediye Başkanı seçildi. 2014 yılı yerel yönetimler seçiminde Ak Partiden 3. Dönem Belediye Başkanı olmuştur. Süleyman Topçu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Antalya Demre Belediye Başkan adayıydı.
Süleyman Topçu evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto