Videomu yayınlayacağım dedi, sattıkları hemen tükendi

05.07.2019 12:18

20 yaşındaki ünlü İngiliz fenomen Belle Delphine '4 milyon takipçiye ulaşırsam cinsel ilişki videomu paylaşacağım' diyerek dikkatleri üzerine çekti. Bunun üzerine banyo yaptığı suyu 30 dolara satışa çıkardı ve satışa çıkarılan banyo suları kısa sürede tükendi.

Videomu yayınlayacağım dedi, sattıkları hemen tükendi

Müstehcen paylaşımlarıyla dikkat çeken 20 yaşındaki İngiliz fenomen Belle Delphine banyo yaptığı suyu 30 dolara satışa çıkardı.

Şu an 3,9 milyon takipçisiyle instagram modeli ve sosyal medya fenomeni olan Delphine,“4 milyon takipçiye ulaşırsam cinsel ilişki videomu paylaşacağım." diyerek takipçilerini trolledi ve tanınırlığını arttırdı.

Belle Delphine, son dönemlerin fenomen cosplayer (kostümlü oyuncu) isimleri arasında yer alıyor.

Yabancı kaynaklara  göre kazancı: 500 Bin Amerikan Doları.

Kendisine ''Gamer Girl'' lakabı takan Delphine, sosyal medya hesabından takipçilerine banyo yaparken kullandığı suyu satışa çıkardığını söyledi.

Delphine, kavanozların üzerine, ''Kavanozdaki, benim banyo yaparken küvette oynadığım su. İçmek için değildir. Sadece duygusal amaçlar ile kullanılmalıdır." yazdırdı.

İşin ilginç tarafı alışveriş sitelerinde satışı yapılan kavanoz içerisindeki banyo suları kısa sürede tükendi ve stokta kalmadı.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto