TİYATRO sanatçısı Nurseli İdiz, İzmir Adnan Menderes Havalimanı´nda gözaltına alındı. Götürüldüğü adliyede serbest bırakılan Nurseli İdiz, yanlışlık nedeniyle gözaltına alındığını söyledi.
Tiyatro sanatçısı Nurseli İdiz, İstanbul´da polise mukavemet suçundan hakkında açılan dava ile ilgili İzmir´de gözaltına alındı. Adnan Menderes Havalimanı´nda gözaltına alındıktan sonra SEGBİS sistemiyle ifade vermek için İzmir Adliyesi´ne götürülen İdiz, 27´nci Asliye Ceza Mahkemesi´nde hakim önüne çıktı. İdiz, daha sonra serbest bırakıldı.

Konuşla ilgili açıklama yapan Nurseli İdiz, "İstanbul´da polise mukavemet suçundan hakkımda açılan davada ifade vermediğim için gözaltına alındım. Gözaltına alındıktan sonra polisler tarafından İzmir Adliye Sarayı´na getirildim. Burada 2 saat beklemeden sonra hakim önüne çıktım. Hakim, polise mukavemet nedeniyle hakkımda yakalama kararı olmadığını, sadece İstanbul Adli Tıp´ta bulunan dosya ile ilgili ifade vermem gerektiğini söyledi. Ben de süre verilmesi durumunda ifade vermeye gideceğimi söyledim. Hakim bir haftalık süre verdikten sonra polis tarafından serbest bırakıldım" dedi.