Ünlü youtuber evinde ölü bulundu

02.11.2017 09:04

Üsküdar'da evinde ölü bulunan 30 yaşındaki ünlü youtuber Cem Korkmaz'ın intihar ettiği haberi, Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz Twitter hesabında doğruladı.

Ünlü youtuber evinde ölü bulundu

Cem Korkmaz'dan uzun süre haber alamayan yakınları, polise haber verdi. Bunun üzerine, polis ve sağlık ekipleri, Korkmaz'ın Selami Ali Mahallesi Yüksel Sokak'ta bulunan evine çilingir yardımıyla girdi. Ekipler, evde Cem Korkmaz'ın cansız bedeniyle karşılaştı. İntihar ettiği belirtilen Cem Korkmaz'ın cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'n gönderildi. 

ARKADAŞI BULDU

Cem Korkmaz'ı gün boyunca telefonla aramasına rağmen ulaşamayan bir arkadaşı, akşam saatlerinde Selami Ali Mahallesi Yüksel Sokaktaki evine geldi. Edinilen bilgiye göre, anahtarla dairenin kapısını açan arkadaşı, Korkmaz'ı ölü halde buldu. Savcı ve polis olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. İncelemelerde, Cem Korkmaz'ın intihar etmiş olabileceğine dair bulgular elde edildi. Korkmaz'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

YOUTUBE'DA ÜNLÜ OLMUŞTU

'Yap yap' ve 'Oha Diyorum' Youtube kanallarında popüler olan Cem Kormaz, buradaki çalışmalarının ardından 'Ben Cem' adındaki kanalıyla Youtube kariyerine devam ediyordu. Genelde pozitif enerjisi ve eğlenceli tavırlarıyla izleyicilerinden tam not alan Cem Korkmaz, intihar etmesi internet dünyasında da büyük şaşkınlık yarattı.

CAN YILMAZ DUYURDU

Cem Korkmaz'ın ölüm haberini, ünlü stand-up'çı Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz duyurdu. Can Yılmaz, "Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz’ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum." dedi. Yılmaz, yazdığı tweet'e gelen kötü yorumlar için de "En azından insanlar ölünce ahlaksızlığınızı bir kenara bırakın be reziller. Acılardan zevk alacak kadar sefilleşmek nasıl bir vicdandır..." dedi. 

CEM KORKMAZ KİMDİR?

Cem Korkmaz 1987 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Ünlü bir Youtuber, ayrıca sunucu ve oyuncu kimliği ile tanınmaktadır.  İlk ve Orta öğretimini Bursa’da tamamlayan Cem Korkmaz, en son Bursa Devlet Tiyatrosunda eğitimini tamamlamıştır. Geçmişinde bir çok filmde, dizide ve reklamda rol almıştır. Aynı zamanda usta oyuncu Muhittin Korkmaz‘ın oğludur. Muhittin Yılmazı bir çoğumuz G.O.R.A filminden hatırlamaktayız.

Kaynak: DHA

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto