Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı final yapıyor! Tarih belli oldu Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı final yapıyor! Tarih belli oldu
6 Şubat tüm Türkiye deprem haberleriyle sarsıldı. Deprem bölgesinde yaraların sarılması için çaba harcanıyor. Afet bölgelerinde kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve özel şirketler de yardım için seferber olmuş durumda. Ancak yardımların azaldığını dile getiren Seda Sayan 'Lütfen yardımlarınıza devam edin' çağrısında bulundu.

''YARDIMLAR AZALMIŞ, LÜTFEN YARDIMLARINIZA DEVAM EDİN''

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depremleri ile ilgili çok üzgün olduğunu dile getiren Sayan, "Annemin birkaç isteği vardı, onu halletmek için geldik. Nasıl olabilirim ki hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Bu felaketi unutmayacağız ve unutturmayacağız önemli olan bu. Yardımlar azalmış buradan da tekrar sesleniyorum, lütfen yardımlarınıza devam edin. İlk günden itibaren elimden geleni yaptım, 99 depreminde de ben zaten enkaz üstündeydim, çalışmalara katılmıştım. Bu depremde de başta temel ihtiyaç su ve ısınma olmak üzere birçok alanda iş insanı arkadaşlarımla çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz" dedi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.