Ünlü çiftten güzel haber

26.09.2017 15:58

Önce senaryo gereği aşk yaşadılar, sonra gerçek hayatta da birbirlerine aşık oldular. Şimdi de ünlü çiftten güzel haber geldi.

Ünlü çiftten güzel haber

İzlenme rekorları kıran Game of Thorens (Taht Oyunları) adlı dizide birlikte kamera karşısına geçen Kit Harington ve Rose Leslie, evlenmeye karar verdi. Beş yıldır birlikte olan çift, ailelerine ve yakın arkadaş çevresine kendi aralarında nişanlandıklarını ve yakında evleneceklerini söyledi.Her ikisi de 30 yaşında olan Leslie ve Harington'ın nişanlandıkları konusunda spekülasyonlar yaz boyunca devam etmişti. O sürede sessiz kalan çift sonunda bu iddiaları doğruladı ve evlenmeye hazırlandıklarını belirtti. Kit Harington'ın başından beri Rose Leslie ile evlenmek istediğini belirten çifte yakın kaynaklar "Ancak Kit bunun için önce birlikte yaşayacakları bir ev satın alıp yerleşmeyi istiyordu" diye konuştu.

Çift, geçtiğimiz Temmuz ayında 7 milyon 800 bin TL değerinde bir malikane satın almıştı.Çiftin yeni evi İngiltere'nin Suffolk bölgesinde yer alıyor. Yedi yatak odalı evin yüzme havuzu, tenis kortu ve kriket alanı bulunuyor.Kit Harington, Game of Thrones dizisinde John Show karakterini canlandırıyor.Rose Leslie ise aynı dizide 2012 ile 2014 yılları arasında Ygritte karakterine hayat vermişti.

Kaynak: Hürriyet

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto