Tuba Büyüküstün hamam sahneleriyle damga vurdu

30.01.2020 23:27

Oyuncu Tuba Büyüküstün, Fatih Sultan Mehmet'i ve İstanbul'un fethini farklı bir bakış açısıyla işleyen "Rise of Empires: Ottoman" adlı belgeseldeki hamam sahnesiyle dikkat çekti.

Tuba Büyüküstün hamam sahneleriyle damga vurdu

Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır ve Damla Sönmez'in başrolünü oynadığı belgesel dizi 'Rise of Empires: Ottoman' geçtiğimiz hafta Netflix'de yayın hayatına başladı. Tuba Büyüküstün'ün hamamda çekilen sahnesi ise diziye damga vurdu.

Uzun bir süredir ekranlarda olmayan Tuba Büyüküstün, Netflix'de yayınlanan 'Rise of Empires: Ottoman' ile hayranlarıyla buluştu. Oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakan Tuba Büyüküstün, dizideki hamam sahnesiyle de tüm dikkatleri üzerine çekti.

Prof.Dr. A.M Celal Şengör ve Dr. Emrah Safa Gürkan danışmanlığında kaleme alınan, yapımcılığını Karga Seven ile birlikte STX Entertainment'in üstlendiği belgesel dizisinin yönetmen koltuğunda ise Emre Şahin oturuyor. Çekimleri İstanbul'da gerçekleşen Netflix dizisi Rise of Empires: Ottoman altı bölümden oluşuyor. Rise of Empires: Ottoman, tarihe damgasını vuran padişahlardan Fatih Sultan Mehmet'in yükselişini ve İstanbul'un fethini konu alırken dönemin Osmanlı İmparatorluğu'nu farklı bir açıdan ele alıyor.

İşte Tuba Büyüküstün'ün hamam sahnesinden kareler...

Kaynak: SNOB Magazin

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto