Survivor 2021 son bölümde ünlüler ile gönüllüler yarışmacıları dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Yarışmacılar, Survivor’da kalma sürelerini en az bir hafta daha uzatmak için yarıştı. Mücadeleyi kaybeden takım ada konseyinde yaptığı oylama ile haftanın 3. eleme adayını belirledi.

SURVİVOR’DA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021 yeni bölümde ünlüler ile gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Yarışmacılar, gözleri kapalı ve daire içinde rakiplerinin yerini kollarındaki zillerin seslerinden bulmaya çalıştı. Ve arkasındaki mavi ve kırmızı bezi almaya çalıştı. Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu 10-9 skorla ünlüler kazandı.

SURVİVOR’DA 3.ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Survivor Türkiye'de haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 10-4 gibi farklı bir skorla kaybeden gönüllüler takımında yapılan oylamada, isimleri eşit sayıda yazılan Öykü Uysal ve Hanzade elemeye kalan ilk yarışmacılar olmuştu. Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı ada konseyinde oylama yaptı. Oylama sonrasında haftanın 3. eleme adayı da belli oldu. Oylama sonucunda eleme adayı Aleyna Çalışkan oldu.