Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin barıştı mı?

16.11.2020 00:11

Cem Yılmaz ile ilişkisini sonlandıran Serenay Sarıkaya instagram hesabından 'karantina' notuyla paylaşım yapmasının ardından bir başka paylaşımı magazin gündemine bomba gibi düştü. Sarıkaya'nın bornoz paylaşımı bir dönem aşk yaşadığı ‘Kerem Bürsin ile barıştı mı’ sorusunu akıllara getirdi.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin barıştı mı?

Cem Yılmaz ile ilişkisini sonlandıran Serenay Sarıkaya'dan sahil pozları geldi. Oyuncu Serenay Sarıkaya, ocak ayından beri birlikte olduğu Cem Yılmaz ile geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmıştı.

Kendisine vakit ayıran Sarıkaya, deniz kenarında çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. 29 yaşındaki oyuncu, fotoğraflarına "Karantina" notunu düştü.

Serenay Sarıkaya'nın paylaşımlarına kısa sürede beğeni yağdı. Annesinin yanına gittiği öğrenilen Sarıkaya'nın bir paylaşımı kafaları karıştırdı.

KAFALARI KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Ünlü oyuncunun bornoz paylaşımı bir dönem aşk yaşadığı ‘Kerem Bürsin ile barıştı mı’ sorusunu akıllara getirdi.

Aşk iddialarını alevlendiren Sarıkaya'nın paylaştığı bornoz fotoğrafı oldu. Aynı bornozu Kerem Bürsin 2017 yılında sosyal medya hesabından paylaşmıştı. İkilinin yeniden barıştığı iddiaları magazin gündemine damga vurdu.

Gelen 'aşk' mesajların ardından çok sinirlenen güzel oyuncu sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Sarıkaya, paylaşımında "Arkadaşlar hakikaten bıktım bu abuk sabuk haberlerden. Bu bir bornoz markası isteyen herkes edinebilir. Daha neler" ifadelerini kullandı.

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya 3,5 yıl aşk yaşamıştı. Birlikte Amerika dahil birçok ülkeye giden ikili dostça ayrılmıştı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto