Seren Serengil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşarak, "Size bir müjdem var. Bu sabah o kadar mutluyum ki... Sabah ablamın paylaşımını görünce gözümden yaşlar boşalverdi. Benim için hayattaki en önemli konu olduğu için de teşekkürün borç bildim ve birkaç şey yazmak istedim.

Cumhurbaşkanımız tam ümidimi yitirdiğim esnada hayvanları koruma kanununu çıkaracağını müjdelemiş. Hayatımızda şartsız, kuralsız, riyasız bizi seven yeri geldikçe koruyan mahallemizin bekçileri sokağımızın süsü bizim canlarımız onlar...Sonunda Allah'ın bu sessiz kullarını bir yüce gönül duydu kalbine indi vicdanına dokundu.

Merhametli insanin kalbinde vicdan vardır ben şahsım ve tüm hayvanseverler adına Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim. Onları koruyamamanın aczi içindeydik. Bu bütün dünyada da takdire şayan bir hareket olarak konuşulacaktır eminim" ifadelerini kullandı.

"Ablam kadın kollarında"

Seren Serengil, verdiği habere inanmayan takipçilerine, "Ablam kadın kollarında 15 yıldır, ondan bilgisini aldım doğrudur" şeklinde yanıt verdi.