Sosyal medya bu TikToker teyzenin dansını konuşuyor! 50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında Sosyal medya bu TikToker teyzenin dansını konuşuyor! 50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında
Ünlü oyuncu Seda Bakan, Bebek'te görüntülendi. Mutfak alışverişine çıkan Bakan, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmadı.

"DEPREMİN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebi ile kendini iyi hissetmediğini dile getiren Bakan, "Kendime hâlâ gelebilmiş değilim. Hiç kimse gelemiyor. Çünkü büyük bir psikolojik buhran içindeyiz. İnsanlar orada o şekilde yaşarken ailelerini kaybetmiş, çoluğunu çocuğunu, annesini kaybetmiş... Onları düşündükçe çok etkileniyorum. 1999 depreminde Düzce'deydim. Biz de çok sert bir şekilde yaşadık. Hatta benim okulumun bir bölümü yıkılmıştı. Depremin ne demek olduğunu biliyorum. Gerçi bilmeyen de ağır bir şekilde hissetmiş oldu" şeklinde konuştu.

''GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALMAYA ÇALIŞIYORUZ''

Deprem için önlemler almaya çalıştıklarını da söyleyen ünlü oyuncu; "Bizim ev çok eski değil ama gerekli önlemleri almaya çalışıyoruz. Apartman toplantısı yapıldı. Belediyedeki o raporlara bakıldı. Örnekler alındı. Her şey depreme uyumlu görünüyor ama bilemeyiz tabii. Sadece iyi bir evde oturduğumuzu biliyoruz" dedi.

''GECELERİ UYUYAMIYORUM''

Psikolojik olarak zor günler geçirdiğini ifade eden ünlü oyuncu, "Geceleri uyuyamıyorum. Her yerde düdük, fener var. Yataklarımızın kenarını sularımızı koyduk. Leyla da her şeyin farkında. İzletmememize rağmen konu sürekli bu olduğu için çocuk merak ediyor ve duyuyor. Biz de yardımlarımızı yaptık. O da kendi çapında ufak yardımını yaptı" şeklinde konuştu.

''KORUYUCU ANNELİK ZOR BİR MEVZU''

Koruyucu annelik hakkında da düşünceleri sorulunca Bakan, "Kırmızı Çocuklar Derneği'ne üyeyim. Oraya da gidiyorum. Koruyucu anneler çok kolay değil, zor bir mevzu. Kolay bir prosedür değil. Yani isteyen, bakabilecek insanlar sahiplensinler. Büyük bir sevap" sözleri ile düşüncelerini aktardı. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.