Müslüm Gürses'in hayatı film oluyor

04.01.2018 09:47

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in hayat hikayesi beyazperdeye aktarılıyor. 'Müslüm' adı verilen filmin Ekim ayında Türkiye ve dünyada gösterime girmesi öngörülüyor.

Müslüm Gürses'in hayatı film oluyor

Müslüm Gürses'in hayatı 'Müslüm' filmi ile seyirciyle buluşacak. Sanatçının doğduğu Şanlıurfa, Halfeti'den başlayan filmin çekimleri Adana'da devam ediyor. 'Ayla'  filminin yapımcısı Mustafa Uslu ve yapımcı Nuri Yıldırım tarafından gerçekleştiren projenin senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi yazarken yönetmen koltuğunda KETCHE (Hakan Kırvavaç) oturuyor. 

MUSLUM GURSES'IN AHAYTI FILM OLUYOR. FILMDEN KARE OYUNCU CANER KURTARAN.MEHMET ILKAY OZER(DHA)

Filmde Müslüm Gürses'e Timuçin Esen hayat veriyor. Sanatçının hayat arkadaşı Muhterem Nur'un danışmanlığında Gürses'in gerçek hayat hikayesini aktarmayı amaçlayan filmde Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez, Güven Kıraç, Erkan Avcı, Goncagül Sunar, Şahin Kendirci, Erkan Kolçak Köstengil, Caner Kurtaran ve Teoman rol alıyor. 

'Müslüm' filminin tanıtımı için bugün basın toplantısı düzenlendi. Filmden ilk görüntülerin paylaşıldığı tanıtım toplantısına, Yapımcılar Uslu ve Yıldırım, senaristler Günday ve Özçiftçi ile birlikte Muhterem Nur da katıldı.

MUSLUM GURSES'IN AHAYTI FILM OLUYOR. FILMDEN KARE.MEHMET ILKAY OZER(DHA)
Tanıtım toplantısına katılan Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur ise, filmi son derece başarılı bulduğunu belirterek,  "Çok güzel olacağına inanıyorum. Gördüğüm kadarıyla çok güzel oldu" dedi. Muhterem Nur filmde Gürses'i canlandıracak olan Timuçin Esen hakkında ise, "Oyun gücü güçlü olan bir sanatçı. Kendisini çok beğeniyorum. Olduğu gibi Müslüm'ü sanatıyla oynayacak" diye konuştu.

MUSLUM GURSES'IN AHAYTI FILM OLUYOR. FILMDEN KARE.MEHMET ILKAY OZER(DHA)

(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto