Müge Anlı'yı çileden çıkarmıştı! Son haliyle gündeme oturdu

10.12.2022 20:20

Gaziantep'te yaşayan ve kayıp olan 19 yaşındaki kızını bulmak için Müge Anlı'dan yardım isteyen Zeynep, 2017 yılından beri kayıp olan Mehmet Muharrem Elbay dosyasının açılmasına neden olmuştu. Engelli maaşıyla geçindiğini söyleyen Zeynep Ergül, özlü sözleriyle kısa sürede Türkiye'nin konuştuğu isim olmuştu. Kısa süre önce tahliye olan Zeynep Ergül'ün son hali TikTok'ta ortaya çıktı.

Müge Anlı'yı çileden çıkarmıştı! Son haliyle gündeme oturdu

Bir kaç yıl evvel Müge Anlı ile Tatlı Sert'e kayıp kızını aramak için çıkan Zeynep Ergül hem bir başka cinayet dosyasının açılmasına ön ayak olmuş hem de Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

ZEYNEP ERGÜL'ÜN SON HALİ ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert, akılalmaz bir olayla sarsılmıştı. Yıllar önce işlenen bir cinayetin şans eseri ortaya çıkması hem izleyicileri hem adli makamları şaşkına çevirdi. Bu cinayetin arkasındaki isimlerden biri de Zeynep Ergül'dü. Ergül, programa bağlanan izleyiciler tarafından kaçakçılık ve fuhuş gibi birçok suçla itham edildi.

Zeynep Ergül, bir nevi kendi kazdığı çukura düşmüştü. Aslında Mehmet Muharrem Elbay cinayeti, Zeynep Ergül programa katılmadan yıllar önce işlenmişti fakat yeterli delil bulunamadığından dosya kapatılmıştı. Kayıp kızını aramak için programa başvuran Zeynep Ergül, ilk önce kızının kendisi hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

Ergül'ün kızı, annesinin engelli raporu alıp dilenmek için sürekli yalan söylediğini ve kendisine kötü davrandığını söyleyerek eve dönmek istemediğini belirtti. Zeynep Ergül ise gırtlak kanserinden görme engeline, duyma engelinden 'çıtlak' kola kadar birçok hastalığa sahip olduğunu söyledi. Üstelik yürüyüşünü değiştiren ve bayılma numarası yapan Ergül, o dönem felçli olduğunu dile getiriyordu.

Web tasarım kursuna bile giden Zeynep Ergül, söylediği özlü sözlerle internet fenomeni hâline geldi. Kızının bulunmasının ardından Zeynep Ergül ve ailesinin yıllar önce işlenen Mehmet Muharrem Elbay cinayeti ile bağlantılı olduğu kesinleşince cinayet dosyası tekrar açıldı.

Zeynep Ergül, suçu gizleme ve delilleri karartma gerekçesiyle tutuklanmıştı.

Birçok farklı hastalığı olduğunu iddia eden Ergül, programda Doktor Şevki Sözen'i bile şaşkına çevirdi zaman zaman. Sosyoloji bölümünü bitirdiğinde Müge Anlı'yı alnından öpmeyi planlıyordu. Zeynep Ergül, sosyoloji bölümünde okuduğunu söylüyordu. Kendini farklı alanlarda geliştirmesine rağmen kenevirle marulu ayırt edemiyordu.

Her seferinde suçlamaları reddeden Ergül, kendini savunurken 'Taş yere düşmeden çıngırdar mı?', 'Beni kınayan benim gömleğimi giysin.' gibi özlü sözlerle hafızalara kazındı. Özellikle çocukken Şeker Kız Candy'yi izlemek istediğinde abisinin onu dövdüğünü anlatması stüdyoda duygusal anlar yaşanmasına sebep olmuştu. Zeynep Ergül'ün eski eşi de cinayetin içinde olan isimlerden biriydi ve programın ilerleyip çok ses getirmesine dayanamayarak cinayeti itiraf etti.

Zeynep Ergül'ün beraat ettiğine dair haberler gündeme gelmişti. Zeynep Ergül'ün tutuklanmasının ardından cezaevi süreci başladı. Tam 25 ay boyunca hapishanede kalan Ergül, mahkemede 4 yıl ceza aldı ve içeride yattığı süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

Aradan geçen birkaç yıldan sonra ortaya çıkan Zeynep Ergül, değişimiyle herkesi çok şaşırttı.

İŞTE ZEYNEP ERGÜL'ÜN SON HALİ

Birkaç gün önce TikTok üzerinde yayımlanan bir video gündeme bomba gibi düştü ve birçok sosyal medya platformunda defalarca paylaşıldı. Zeynep Ergül'ün beraat ettikten sonra çekilen görüntülerinde birinin Öğretmenler Günü'nü kutladığı ve çok mutlu olduğu görülüyordu. Üstelik videoda tıpkı programda yaptığı gibi özlü sözler söylüyordu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Seçil Erzan davası Side'deki banka müdürünü yakalattı! Müşterilerin hesaplarından para çalmışlar

Seçil Erzan davası Side'deki banka müd..

Seçil Erzan davası Side'deki banka müdürünü yakalattı! Müşterilerin hesaplarından para çalmışlar
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan belediye personeliyle toplantı yaptı

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan b..

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan belediye personeliyle toplantı yaptı
Mecliste değişim rüzgarları esiyor! İşte ismi geçen bakanlar!

Mecliste değişim rüzgarları esiyor! İş..

Mecliste değişim rüzgarları esiyor! İşte ismi geçen bakanlar!
Serik'te aşırı hız can alıyordu! Yaralılar var

Serik'te aşırı hız can alıyordu! Yaral..

Serik'te aşırı hız can alıyordu! Yaralılar var
Kızılay'ın Batı Akdeniz Kan Merkezi binasında yangın

Kızılayın Batı Akdeniz Kan Merkezi bin..

Kızılay'ın Batı Akdeniz Kan Merkezi binasında yangın
Kiralık ev arayanlar dikkat! Kriterler değişti! İlan sitelerinden yeni dönem resmen başladı

Kiralık ev arayanlar dikkat! Kriterler..

Kiralık ev arayanlar dikkat! Kriterler değişti! İlan sitelerinden yeni dönem resmen başladı