Müge Anlı'da yasak aşk sarmalı: Bahri hayatımda ama aşk yok!

26.05.2021 20:07

Müge Anlı'nın programında 38 gündür kayıp ihbarıyla aranan Fatma Öz'ün, evli bir erkekle beraber yaşadığı gündeme gelmiş, 2 çocuk annesi kadın her yerde aranmaya başlamıştı. Bugün yayınlanan programda ise ilginç anlar yaşandı. Fatma Öz ile ilişkisi bulunan Bahri silahla intihara kalkıştı ve Bahri'nin bir sevgilisi daha ortaya çıktı. Canlı yayına katılan kadın, "Evli olduğu için arkadaşlığımızı ilerletemedik. Ben her zaman onun arkasındayım" yorumunda bulundu.

Müge Anlı'da yasak aşk sarmalı: Bahri hayatımda ama aşk yok!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen evli bir erkekle beraber yaşayan 2 çocuk annesi Fatma Öz'ün esrarengiz kaybıdan sonra yeni gelişmeler şaşkına çevirdi.

Bugün canlı yayına katılan Yasemin adındaki kişi, Fatma Öz konusunda bir şey görüp duymadığını söyleyerek, Fatma Öz ile ilgili Bahri’ye gerekli tavsiyeler verdiğini, ''Polise git'' dediğini ama Bahri’nin biz bulalım dediğini iddia etti.

''BAHRİ HAYATIMDA AMA AŞK YOK''

Yasemin, “Fatma ile ilgili konularda bir bilgim yok. Hiç tanışmadık. Bahri ile tanıştıktan sonra içerisinde bulunduğu durumu bana anlatınca her şeyden haberim oldu” dedi. ''Bahri hayatımda ama aramızda aşk yok'' sözlerini de ekledi.

EV ACELE İLE TEMİZLENMİŞ

Fatma Öz kaybı sonrası yayını ihbar kabul eden Sivas İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Müdürlüğü Ekipleri ve Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Savcılık talimatıyla harekete geçerek kayıp şahsın evinde inceleme çalışmaları başlattı. Alanda hummalı bir çalışma gerçekleştirildi, evin pırıl pırıl olduğu dikkatlerden kaçmazken kaybın ardından gerçekleştirilen bu acele temizlik çalışması akıllarda şüphe uyandırdı.

''ABLAMI ORTADAN KALDIRDILAR'' İDDİASI

Fatma Öz’ün kardeşi Mehmet Öz ise çok çarpıcı iddialarda bulundu. Yaseminin her şeyi bildiğini Bahri ile birlikte olmak için ablasını ortadan kaldırdıklarını iddia etti.

Mehmet bey dün yayın sonrası, Bahri’nin Yasemin’i farklı numaradan arayıp tembihlediğini, Bahri Bey’in Yasemin Hanım’ın ve Mahmut Bey’in beraber evi temizlediğini ileri sürdü ve Erdinç, Tuna isimlerini sordu.

Mehmet, Yasemin’in Sivas’ta akrabaları olduğunu, neden öğretmen evinde kaldığını sorgulayıp öğretmen evini neden apar topar terk ettiğini sordu. Yasemin, o gün odayı 11’de boşaltması gerektiğini söyledi.

MÜGE ANLI: NORMAL BİR DURUM DEĞİL

Müge Anlı,''Sevgilisi evde değilse ya ev kazası geçirmiştir ya da komşudadır'' diye düşünüleceğini gidip terminale bakılmayacağını söyledi. Müge Anlı, Fatma Öz’le ilgili hiçbir ihbar gelmediğini, normal bir durum olmadığını dile getirdi.

BAHRİ, İNTİHARA KALKIŞTI

38 gündür kayıp olan Fatma Öz ile ilişkisi bulunduğu öne sürülen Bahri M. silahla intihara kalkıştı. Öz'ün kaybolmasıyla ilgili televizyon programına da katılan Bahri hastanede tedaviye alındı.

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA ÇİLEDEN ÇIKTI

Yasemin yayında Fatma Öz’ün ailesine kızınıza sahip çıksaydınız deyince stüdyo karıştı. Müge anlı sinirlerine hakim olamayıp, ''Sizin de aileniz varsa size de sahip çıkmaları lazım'' dedi.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev..

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti
TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı Antalya'da

TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı A..

TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı Antalya'da
Antalya'nın çocuk valisi bakın ne istedi?

Antalya'nın çocuk valisi bakın ne iste..

Antalya'nın çocuk valisi bakın ne istedi?
Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan Anıl Kılınçkaya'ya devretti

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan An..

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan Anıl Kılınçkaya'ya devretti
Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu

Antalya Havalimanında 23 Nisan coşkusu

Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu
Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuştu! İşte verilen ceza

Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuş..

Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuştu! İşte verilen ceza