Bir süredir MasterChef All Star müjdesi için gözler Acun Ilıcalı ve MasterChef jürisine çevrilmişti. All Star için beklenen haberi ise Somer Şef duyurdu. Ünlü isim, 10 Ocak 2023 tarihindeki final gecesinde All Star'ın başlayacağını açıkladı, önümüzdeki sezon MasterChef All Star’ın gümbür gümbür geleceğini ifade etti. Yeni sezonda MasterChef All Star formatı ile izleyiciye keyifli dakikalar yaşatacak olan programın ilk yarışmacısının da belli olduğu konuşulanlar arasında.

İLK ŞAMPİYON YENİDEN YARIŞMADA

İddiaya göre, 2018 yılında yayınlanan ve MasterChef Türkiye’nin ilk şampiyonu olan Uğur Kardaş bir kez daha yarışmaya katılacak. Başarılı şefin MasterChef All Star kadrosuna gireceği haberi takipçilerini heyecanlandırırken henüz net bir açıklama gelmedi.

ŞEFLER DEĞİŞECEK Mİ?

Bu gelişmelerin yanı sıra TV8 ekranlarının fenomen yemek yarışması MasterChef’te önümüzdeki şeflerle ilgili değişikliğe gidileceği, Mehmet Yalçınkaya’nın yerine Ömür Akkar’un geleceği söylentisi hızla yayılmıştı. Yoğun çekim programı nedeniyle restoranına ve özel hayatına yeterince vakit ayıramayan Şef Mehmet Yalçınkaya’nın aldığı ücretten memnun olmadığı ileri sürülmüştü. Bu konu da henüz netlik kazanmadı. MasterChef All Star'ın yeni sezonunda yer alacak şef kadrosunda değişiklik olup olmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.