TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in son bölümünde dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununda Danilo, Somer ve Mehmet şefin verdikleri menüyü en iyi şekilde çıkarmaya çalıştı. Zorlu geçen takım oyununda dokunulmazlığı kazanan takım kırmızı takım oldu. Bireysel dokunulmazlığı yaptığı dana fileto yemeği ile kazanan Emir ise eleme adayı olarak Ebru'yu söyledi. Böylece MasterChef'te 3. eleme adayı kesinleşmiş oldu. İşte, MasterChef Türkiye son bölüm özeti.

MasterChef'te oynanan ilk dokunulmazlık oyununda Duygu ve Furkan eleme adayı olarak belirlenmişti.

MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef'te 3. eleme adayını dokunulmazlığı kazanan Emir seçti. MasterChef Emir, mavi takımda bir ismi eleme potasına gönderdi. Emir eleme adayı olarak Ebru'nun ismini verdi. Diğer eleme adayı ise mavi takımda oy eşitliği sağlanmasından dolayı kaptan tarafından belirlendi.

Mavi takım kaptanı olan Esra, eleme adayı olarak Ayyüce'yi seçti.

MasterChef'te oynanan ilk dokunulmazlık oyununda Duygu ve Furkan eleme adayı olarak belirlenmişti.

Mavi takım kaptanı olan Esra, eleme adayı olarak Ayyüce'yi seçti.

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı?

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ile ekranlara gelen MasterChef'te kırmızı ve mavi takım yarışmacıları dokunulmazlığı almak için zamanla yarıştı.

Kendilerine verilen sürenin ardından şefler yarışmacıların yaptıkları yemekleri seçti.

Kararını bildiren şefler dokunulmazlık oyununun kazananı olarak kırmızı takımı seçti. Böylece mavi takım yeniden mutfağa girdi.

MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de ikinci kez dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları bireyse dokunulmazlığı almak için bir kez daha mücadele verdi.
Şefler bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan dana fileto yapmasını istedi.

En iyi yemeği yaparak dokunulmazlığı alan isim MasterChef Emir oldu.

MasterChef son bölümde dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım yarışmacıları ördek gözleme yaparak dokunulmazlığı kazanmak için yarıştı. Ayyüce, Duygu ve Furkan yemeklerini yetiştiremezken mavi takım eleme potası için adaylarını belirlemek zorunda kaldı. Ancak MasterChef Esra'nın paylaşımı ise dikkatlerden kaçmadı. Tek dokunulmazlık oyunu oynanmasına rağmen 4 adayın belli olduğu fotoğrafı paylaşması gündeme oturdu.

Esra'nın paylaşımı olay oldu!

Esra'nın paylaştığı fotoğrafa göre; Furkan, Ayyüce, Duygu ve Ebru eleme potasına girdi. Siyah önlük giyerek paylaşılan bu fotoğraf, sosyal medyada olay olurken resmi bir açıklama ise henüz gelmedi...

Esra Tokelli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda eleme potasını ifşa etmiş oldu.

Masterchef Esra'nın yaptığı paylaşımda, mavi takımın en az iki dokunulmazlık oyununu kaybettiği görülüyor.

İşte potaya giden 4 isim: Ebru, Duygu, Ayyüce ve Furkan!