MasterChef Duygu'nun Esra Erol'un programına katıldığı ortaya çıktı

02.10.2020 20:50

Geçtiğimiz günlerde MasterChef Türkiye 2020 yarışmasında kaptanlık seçimleri sırasında özel hayatı hakkında itirafta bulunan yarışmacı Duygu Acarsoy'un 2 yıl önce Esra Erol'un programına katıldığı ortaya çıktı.

MasterChef Duygu'nun Esra Erol'un programına katıldığı ortaya çıktı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programında yarışmacı olan Duygu Acarsoy, son günlerde programda yaptığı açıklamalarda Türkiye'nin gündeminde.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan programda, ilk eşi tarafından dolandırıldığını ve eşinin boşanmalarından 14 gün sonra arkadaşı ile evlendiğini anlatan Acasoy'un Esra Erol'un programına konuk olduğu ortaya çıktı.

Duygu Acarsoy

Canlı yayına bağlandı 

"Esra Erol'da" isimli programda eski eşi Orhan Gül ve arkadaşı Merve Gül arasındaki olaylar hakkında canlı yayına bağlanıp açıklamalar yapan MasterChef Duygu'nun anlattıkları herkesi şaşırttı.

31 Ocak 2018 tarihli program kaydında, Acarsoy, Merve Gül'ün ilkokuldan bu yana arkadaşı olduğunu belirterek, "Benden sonra değil, benimle birlikteyken birlikte olmaya başladılar ve ayrıldıktan hemen sonra davullu zurnalı düğün yaptılar" diyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto