Sevilen yarışma MasterChef Türkiye’de on beşinci haftanın son dokunulmazlık oyunu bu akşam ekrana gelecek. Alanya’da kozlarını paylaşacak Mavi takım ve Kırmızı takım, konuklar için yöresel yemekler yapacak. Yemeklerin tadımı sonrasında verilen oylar ile 3. dokunulmazlık oyununu kazanan takım ortaya çıkacak. Son dokunulmazlık oyunu ile potaya giren son eleme adayları belli olacak. 2 Aralık Perşembe MasterChef yeni bölüm gelişmeleri haberimizde.

MasterChef’te bu akşam üçüncü dokunulmazlık oyunu oynanacak. Mavi takım ve Kırmızı takım, Alanya’da yapılacak takım oyununda galibiyet için en lezzetli yemekleri yapmaya çalışacak. Mavi takım, haftayı 3-0 kapatmak için çalışacak. Kırmızı takım ise ilk galibiyet için uğraşacak. Yemeklerin tadımını yapacak konuklar, vereceği oylar ile kazanan takımı belirleyecek.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALACAK?

MasterChef’te dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım olursa bireysel dokunulmazlık oyunu oynanacak. Mavi takım kaybederse potaya girmeyen tek Sergen olduğu için direkt eleme adayı olacak. Bireysel dokunulmazlık oyununda şeflerin istediği yemeği en iyi şekilde yapan isim, dokunulmazlık alacak ve bir arkadaşını potaya gönderecek.

MASTERCHEF 2021 ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef Türkiye’de on beşinci haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazandı. Kaybeden Mavi takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu Hasan kazandı ve Tahsin’i ilk eleme adayı olarak gösterdi. Oylama sonucunda potaya giren Burcu da ikinci eleme adayı oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan yine Kırmızı takım oldu. Mavi takımda kalan üç kişi ile bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı Sergen kazanınca oylamaya gerek kalmadan Araz ve Hasan, üçüncü ve dördüncü eleme adayı oldu.

Bu akşam, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynanacak. Kaybeden Mavi takım olursa potaya giren son yarışmacı Mavi takım kaptanı Sergen olacak. Kırmızı takım kaybederse ilk olarak bireysel dokunulmazlık oyunu oynayacak. Kazanan isim bir arkadaşını potaya gönderecek. Oylama sonucunda ise bir eleme adayı daha çıkarılacak.

Haberlerimizi InstagramFacebook, TwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.