Müzik platformu Muud’un 2022 yılının ilk ayında en çok dinlenen isimler ve albümler listesi belli oldu. Platformda en çok dinlenen yerli albümler kategorisinde liderlik, 2006 yılından sonra ilk kez çıkardığı ‘Hoş Geldin’ albümüyle müziğe geri dönen Mahsun Kırmızıgül oldu.

“İÇİME ATA ATA” BİR NUMARA

Ocak ayında en çok dinlenen yerli şarkı Burak Bulut, Ebru Yaşar ve Kurtuluş Kuş’un birlikte seslendirdiği “İçime Ata Ata” olurken, Mustafa Ceceli ve Nigar Muharrem’in ‘Salıncak’ parçası ikinci sıraya yerleşti. Geçen ayın en çok dinlenen ismi Edis ise zirveyi Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’a bırakarak 3. sırada yer aldı.

INNA FIRTINASI

Müzik platformunun en çok dinlenilen yabancı sanatçılar kategorisinin bir numarası ise INNA oldu. Aynı zamanda en çok dinlenilen yabancı albüm INNA’nın ‘Champagne Problems’ albümü olurken en çok dinlenilen yabancı şarkı ise aynı albümde bulunan Always On My Mind olarak kayıtlara geçti. The Weeknd ve Maneskin de INNA’nin ardından sırasıyla en çok dinlenen isimler. Muud’un 10’ar sanatçıdan oluşan Ocak ayının en çok dinlenenleri şöyle:

EN ÇOK DİNLENEN YERLİ ALBÜMLER

Mahsun Kırmızıgül - Hoş Geldin Uzi - Kan Sinan Akçıl - Piyanist 2 Erdem Kınay - Proje 3 Ziynet Sali - Yaşam Çiçeği mor ve ötesi - Sirenler Gazapizm - HİZA Ebru Yaşar - Gel De Sevme Zeynep Bastık - Zeynodisco Yüzyüzeyken Konuşuruz - Akustik Travma

EN ÇOK DİNLENEN YERLİ SİNGLE’LAR

Burak Bulut, Ebru Yaşar, Kurtuluş Kuş - İçime Ata Ata Mustafa Ceceli, Nigar Muharrem - Salıncak Edis - Arıyorum Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Emir Can İğrek - Kor Irmak Arıcı - Asık Suratım İkilem - Bu Saatten Sonra Merve Özbey - Kendine Dünya Uzi - Krvn Edis - Martılar

EN ÇOK DİNLENEN YERLİ SANATÇILAR

Burak Bulut Kurtuluş Kuş Edis İkilem Oğuzhan Koç Ebru Yaşar Mustafa Ceceli Uzi Emir Can İğrek Irmak Arıcı

EN ÇOK DİNLENEN YABANCI ALBÜMLER

INNA - Champagne Problems #DQH1 Mneskin - Chosen The Weeknd - Dawn FM BTS - BTS, THE BEST Olivia Rodrigo - SOUR Lil Nas X - MONTERO LP - Churches Alan Walker - World Of Walker Adele - 30 Doja Cat - Planet Her (Deluxe)

EN ÇOK DİNLENEN YABANCI SİNGLE’LAR

EN ÇOK DİNLENEN YABANCI SANATÇILAR

INNA The Weeknd Mneskin Doja Cat LP Katy Perry Imagine Dragons Olivia Rodrigo Rihanna Metallica