İşte Şeyma'nın boşandıktan sonraki en büyük pişmanlığı

30.11.2019 08:45

Buket Aydın'ın sunduğu Kanal D Ana Haber'e özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Şeyma Subaşı, "Boşandıktan sonra keşke Instagram'ı bir süre kapatsaydım. O dönem Instagram'da paylaştığım pozlar ve videolar ayrılığı hiç takmadığım şeklinde anlaşıldı" dedi.

İşte Şeyma'nın boşandıktan sonraki en büyük pişmanlığı

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan kısa bir süre sonra İtalyan Dj Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, özel hayatıyla ilgili Buket Aydın'a önemli açıklamalarda bulundu.
Acun'la aralarının çok iyi olduğunu belirten Subaşı, "Acun'la aramız çok iyi olduğu için başıma kötü bir şey geldiğinde yanımda Acun'un olabileceğini biliyorum. İlk arayabileceğim kişinin Acun olduğunu biliyorum" dedi.

"Üzerimden bir ağırlık gitmiş gibi"

Boşandıktan sonraki en büyük pişmanlığının Instagram hesabını kapatmamak olduğunu vurgulayan Subaşı, "Boşandıktan sonra keşke Instagram'ı bir süre kapatsaydım. Boşandıktan sonra Miami'ye geçtim. O dönem Instagram'da paylaştığım pozlar ve videolar ayrılığı hiç takmadığım şeklinde anlaşıldı. O yanlış bir stratejiydi diyebilirim. Üzerimden bulunan büyük bir ağırlık gitmiş gibi. Kendimi bulduğum bir dönem" şeklinde konuştu.

"Evlenmek gibi bir niyetim yok"
 

Sevgilisi ile evlilik planlarının olup olmadığına da açıklık getiren Subaşı, "Evlenmek gibi bir niyetim yok. Evlenip ne yapacağım? Evlenince ne değişecek?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: sondakika.com

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto