Oyuncu kadrosunda; Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar, Atilla Şendil, Esra Ruşan, Uğur Uzunel, Metin Coşkun, Gizem Katmer, Emir Özden, Tansel Öngel, Açelya Devrim Yılhan ve Meriç Özkaya bulunan 'Masumlar Apartmanı', flaş bir haberle gündeme geldi.İzleyicisini her hafta ekran başına kilitleyen, sezonun en çok konuşulan dizilerinden olan 'Masumlar Apartmanı'nda flaş bir ayrılık yaşanacağı iddia edildi.

"ÇOK YORULDUM"

'Han'ın (Birkan Sokullu) eşi 'İnci' karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın, bir süredir sevilen yapımdan ayrılacağı bilgisi kulaktan kulağa yayılıyordu. 31 yaşındaki oyuncu, ağır dramatik sahnelerin çekildiği dizide çok yorulduğunu belirtti ve ayrılmak istediğini yapım ekibine iletti.

HAYRANLARI BU HABERE ÜZÜLECEK

Yeni bir gelişme olmazsa Farah Zeynep Abdullah'ın, sezon finali öncesi 'Masumlar Apartmanı' dizisine veda edeceği öğrenildi.

GİZEMLİ HAYRANINA SESLENDİ

Farah Zeynep Abdullah'a son günlerde bu aralar hediye yağıyor. Sete gelen hediyelere kayıtsız kalmayan oyuncu, rol arkadaşı Esra Ruşan ile çektiği esprili bir videoyla hayranlarına teşekkür etmişti. Kendisine gönderilen çiçekleri paylaşan Abdullah, gizemli hayranına teşekkür ederken, rol arkadaşı Esra Ruşan ise "Tüm çiçekler sana geliyor gibi davranılıyor olabilir. Günde yedi çiçek gelemez Farah" diyerek durumu sorgulamıştı. Esra Ruşan, "Hediye patlamış mısır geldi, hediye çiçek geldi, az önce kahve geldi, dün de çilekler geldi. Bu nedir arkadaşım?" sorusunu yöneltmişti. Farah Zeynep Abdullah ise Ruşan'a "Maşallah de!" şeklinde karşılık vermişti. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.