Tüm Türkiye, Fenerbahçe'nin sahasında Galatasaray'ı konuk edeceği mücadele havasına ünlü şarkısı Haluk Levent de katılmış, maçın beraberlikle sonuçlanacağı kehanetinde bulunmuştu. Maç öncesi tahminde bulunan Haluk Levent yaptığı paylaşımda, "4.dakikada frikikten Galatasaray gol bulur. Fenerbahçe penaltı vuruşuyla 23. dakikada eşitliği sağlar. 45+1'de Fenerbahçe sol kanattan güçlü gelir Galatasaraylı futbolcu kendi kalesine atar. 63. dakikada ve 82.dakikada 2 gol daha olur ama hakem VAR'a gider. Sonuç değişir mi bilemem o kadar da müneccim değilim" ifadelerini kullanmıştı.

FENER 2 ATTI HALUK LEVENT YATTI

Fenerbahçe'nin attığı golle kehaneti de tutmamış oldu. Sarı - lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Miha Zajc ve 68. dakikada Serdar Dursun kaydetti. Bu sonucun ardından üst üste 4. galibiyetini alan Fenerbahçe, puanını 59'a yükseltti ve ikinci sıraya yerleşti. Son 5 maçta 3. kez mağlup olan Galatasaray ise 41 puanla 14. sırada yer aldı. Fenerbahçe, gelecek hafta Göztepe'yi konuk edecek. Galatasaray ise Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

"SAKIN!"

Bu paylaşıma, "Evi satıp basıyorum simdi abi dediklerine hadi bakalım" yorumunu yapan bir takipçisine ise Haluk Levent, "Sakın" cevabını verdi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.