Hadise gözyaşlarını tutamadı!

24.11.2019 08:40

Hadise, geçtiğimiz gün yayınlanan 'O Ses Türkiye'de ailesi konuşulunca gözyaşlarını tutamadı.

Hadise gözyaşlarını tutamadı!

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz bölümde sesini beğendiği için döndüğü genç kızın kuliste bekleyen annesini ve abisini gördüğünde gözyaşlarına engel olamadı.

Bir erkek kardeşi olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Abim var, şu an doğuma girdiler onun heyecanını yaşıyorum. Hala oluyorum. Çok duygusalım orda olmak isterdim. Yarın da çekim olduğu için gidemiyorum. O yüzden birazdan bir resim gelir de ben mutlu olurum." diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Hadise'nin hüzünlü haline dayanamayan Acun Ilıcalı "Eğer sen çekimi iptal edin diyorsan ben vallahi ederim. Bizim için senin mutluluğun o günkü çekimden çok daha önemli." dedi.

Acun Ilıcalı'nın sözlerinin ardından iyice duygusallaşan ünlü şarkıcı, "Her aile tabiki bir süreçten geçer. Ben hiç bir zaman kendi ailemle ilgili detaylara girmedim. Zaten kimseyi de ilgilendirmez benim ailemdeki sorunlar.

Ama göz önünde olunca bazı açıklamalar yapmak zorunda kalıyorsunuz. Ben geçen yıl sosyal medyamdan bir açıklama yaptım. Ondan sonra tabii ailecek bir süreçten geçtik. Her ailede olduğu gibi. Ben göz önünde olduğum için ben yazılıyorum konuşuluyorum.

Bu bebek de bu aileye çok iyi gelecek diye düşünüyorum. O yüzden çok mutluyum. Bebeğimizin ismini de açıklamak isterim. Adı Melik Hamza. Çocuk doğmadan şımarttım çocuğu, çok heyecanlıyım.

Kaynak: gecce.com
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto