Gururundan kimseye söylemedi! Hakan Taşıyan organ nakli bekliyor!

20.10.2020 14:33

Türk halkının arabesk şarkılarıyla tanıdığı ünlü isim Hakan Taşıyan'ın organ nakli beklediği öğrenildi.

Gururundan kimseye söylemedi! Hakan Taşıyan organ nakli bekliyor!

Ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan'ın bir süredir sağlık sorunlarınlarıyla baş etmeye çalıştığı öğrenildi.

Ayağındaki ağrılar yüzünden tedavi görmeye başlayan Taşıyan’ın hastalığı, karaciğer ve böbrek rahatsızlığına kadar ilerledi. Hakan Taşıyan'ın haziran ayından bu yana ciddi sağlık sorunlarıyla savaştığı ve gururundan ötürü durumunu kimseye açamadığı söylendi.

"Hakan Taşıyan çoklu organ yetmezliği yaşıyor"

Erol Köse, "Alkol bütün kötülüklerin anasıdır. Artık o konulara girmenin anlamı yok. O veya bu sebeple Hakan Taşıyan çoklu organ yetmezliği yaşıyor. Durumu hafifletmeye gerek yok. Hakan Taşıyan ölüm döşeğinde. Çok gururlu bir insan. Kimselere derdini açmak istemiyor. Buradan devlet yetkililerimize, hayırsever izleyicilerimize sesleniyorum. Bu değerli sanatçıyı göz göre göre kaybetmeyelim. Kendisi Ankara'da yaşıyor. Uygun bir donör aranıyor... Çok acil böbrek ve karaciğer nakli yapılması gerekiyor" ifadelerinde bulunarak canlı yayında yardım çağrısında bulundu.

"Hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacı var"

Konuşmakta bile zorlanan Hakan Taşıyan’ın arkadaşı Hakan Yılmaz, ünlü şarkıcıya, çok acil organ nakli yapılması gerektiğini söyledi. Yılmaz, “Organ nakil ameliyatı her hastanede gerçekleşmiyor, böbrek ve karaciğer nakli için hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacı var” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto