Cansever adının Gonca Vuslateri şakalarına karışmasıyla ilgili konuştu: "Benimle dalga mı geçildi?"

08.12.2020 15:44

Cansever kendisinin Gonca Vuslateri üzerinden gündeme gelmesiyle ilgili açıklama yaptı. Televizyonda yayınlanan bir magazin programına bağlanan Cansever "Benimle dalga mı geçildi?" dedi.

Cansever adının Gonca Vuslateri şakalarına karışmasıyla ilgili konuştu: "Benimle dalga mı geçildi?"

İbrahim Tatlıses’in sunduğu İbo Show’a konuk olan Gonca Vuslateri, giydiği kırmızı ceket yüzünden Cansever’e benzetilerek gündem oldu. 

Televizyonda yayınlanan bir magazin programına canlı bağlantı ile katılan Cansever, “Benimle dalga mı geçildi? Yoksa bilerek mi o kıyafeti giydi?” dedi. Mynet'in haberine göre; Cansever Ahmet Hakan'ın sözlerine de gönderme yaptı. Hakan yazısında "Bu Gonca kızımız... Tezer Özlü olmaya niyetliydi. Tomris Uyar olmaya hevesliydi. En son İbo Şov’a çıktı. Ve adeta bir Cansever oldu. Edip Cansever değil yahu! Bildiğimiz arabeskçi Cansever ablamız var ya..." demişti. Usta şarkıcı bu sözleri de hatırlatarak "Bazı köşe yazarlarının yazılarını okudum. Hayranlarım bana gönderdi. Önce biraz üzüldüm. Ben neden bu polemikte varım" dedi.

Aynı zamanda Cansever; Hakan Altun ile birliktelik yaşayan Gonca Vuslateri’nin katıldığı İbo Show’daki “Hakan, Gonca Vuslateri sanıyordu içinden Cansever çıktı” sözlerine de çok kırıldığını ifade etti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto