Başkan Ethem Taş'tan Tamer Karadağlı'ya destek, Başkan Muhittin Böcek'e sert eleştiri

18.10.2021 16:05

Antalya haber...  AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali ödül töreninde Tamer Karadağlı’nın, Nihal Yalçın’la yaşadığı polemik ile ilgi açıklamalarda bulundu. Başkan Taş, Altın Portakal’ın siyaset yapma yeri olmadığını söyleyerek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i sert bir şekilde eleştirdi.

Başkan Ethem Taş'tan Tamer Karadağlı'ya destek, Başkan Muhittin Böcek'e sert eleştiri

Antalya haber...  AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, düzenlediği basın toplantısında Antalya gündemini, yapılan ve devam eden yatırımları ve yerelde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

BAŞKAN TAŞ’TAN TAMER KARADAĞLI’YA DESTEK

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş , 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne damga vuran Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın olayına açıklamalarda bulundu. Tamer Karadağlı’yı verdiği tepkiden ötürü kutlayan Taş , “Orada gerçekleşen diyalogdan çok üzüldüğüm bir konu var. Altın Portakal yıllardır Antalya’nın bir değeri olması hasabiyle siyasi parti ve basın mensupları portakalın güçlenmesinde emeği ve katkısı vardır. Bugün Altın Portakal’ın maalesef siyasetle gündeme gelmesi bir sanatçının orada siyaset yapması ve Tamer Karadağlı’nın da o sanatçıya tepki göstermesi kesinlikle yerinde ve doğrudur. Altın Portakal siyaset yapma yeri değildir. Siyaset yapma yeri burasıdır. İl başkanlılarıdır. Ak Parti’ye gelsin görüşüne göre diğer partilere gitsin. Altın Portakal’ın böylesine sanatın dışında böylesine maalesef şansız kötü bir olayla gündeme gelmesini İl Başkanı olarak yadırgadım. Bu Antalya’mız için maalesef bir utanç tablosudur. Altın Portakal Antalya’mızın tanıtımının yapılması gereken tarihiyle doğasıyla, sanatıyla, turizmiyle gündeme gelmesi gereken bir sanat mecradır. Altın Portakal siyaset yapma yeri birilerinin şov yapma yeri değildir. Altın Portakal’da daha önceki dönemde Menderes Türel döneminde ivmesi gerçekten yükselmişti. Altın Portakal’da sanat konuşulmuştu. Bugün görüyoruz ki Altın Portakal Antalya’nın tanıtımına katkı sağlamak yerine bugün siyasi ucuz polemiklerle gündeme gelmekte” dedi.

BAŞKAN BÖCEK’E ALTIN PORTAKAL SORULARI

Başkan Taş, Böcek’e soruları olduğunu belirterek, “Bu sorulardan kaçmasın yüreği varsa, sizlere cevap versin bende öğreneyim. Altın Portakal’a ne kadar harcandı? Net rakam istiyorum. Altın Portakal’ın maliyeti nedir? Altın Portakal’a harcadığın parayı ve kendi reklamına harcadığın parayı Antalya kamuoyu ile paylaşmak zorundasın. Altın Portakal Türkiye’nin, Antalya’nın bir değeridir. Altın Portakal, Muhittin Böcek’in arka bahçesi değildir, reklam yapmak istiyorsa Altın Portakal’la değil yaptığı hizmetlerle reklam yapsın. Antalya’nın tarihin turizminin sanatının ön plana çıkması gerekirken, bu yıl biz Altın Portakal yerine Böcek’in binlerce afişini sosyal medyada ve diğer mecralarda kendi tanıtımını gördük. Kendi tanıtımını yapmak istiyorsa köprülü kavşak üzerine kendi resimlerini assın. Trafiği rahatlatsın yeni yollara yeni düzenlemelere 100 metrekarelik alana bilbordlarını assın saygı duyarız. Bunların bu Altın Portakal’la ilgili soruların cevabını Antalya kamuoyu adına iktidar partisinin il başkanı olarak yerelde de muhalefet olarak ana muhalefet olarak bu soruyu Böcek’e soruyorum. Cevabı istiyorum. Bakalım bu kadar yüreği büyük mü” açıklamasını yaptı.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da 23 Nisan coşkusu başladı

Antalyada 23 Nisan coşkusu başladı

Antalya'da 23 Nisan coşkusu başladı
Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara zarar verdi! Minare külahı koptu

Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara..

Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara zarar verdi! Minare külahı koptu
Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk otobüsü, 7 araç hasar gördü! Yaralılar var

Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk o..

Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk otobüsü, 7 araç hasar gördü! Yaralılar var
Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yarın Antalya'da başlıyor

Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yar..

Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yarın Antalya'da başlıyor
Antalya'da etkili fırtına! Konyaaltı sahilini birbirine kattı

Antalya'da etkili fırtına! Konyaaltı s..

Antalya'da etkili fırtına! Konyaaltı sahilini birbirine kattı
Antalya'da öğretmen çift ölümden döndü! Film gibi kurtarma operasyonu!

Antalya'da öğretmen çift ölümden döndü..

Antalya'da öğretmen çift ölümden döndü! Film gibi kurtarma operasyonu!