Antalya'nın lolita mankeni bakın şimdi hangi mesleği yapıyor!

12.11.2020 17:07

Bir zamanlar podyumların aranılan mankenleri arasında olan ve 'lolita' lakabıyla tanınan Canan Muratoğlu (38), üniversite eğitimi için gittiği Kıbrıs'a yerleşerek iş kadını oldu. Başkent Lefkoşa'da 3 restoran işleten Muratoğlu, "İçimdeki girişimci ruhu beni Kıbrıslı yaptı. Podyum günleri anılarda kaldı" dedi.

Antalya'nın lolita mankeni bakın şimdi hangi mesleği yapıyor!

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; El-Line Ajans bünyesinde uzun yıllar çalışan ve 'lolita manken' olarak ünlenen Canan Muratoğlu, yüksek öğrenimini yapmak için gittiği Kıbrıs'a yerleşerek burada yaşamaya başladı. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünü dereceyle bitiren, ardından Yakındoğu Üniversitesi'nde Halka İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde yüksek lisans yapan Muratoğlu, mezun olduğu üniversite yerleşkesinde 'African Gold' adlı restoran açtı.

Yavru Vatan'da iş hayatına atılarak girişimci ruhunu ortaya koyan güzel model, bu işletmesinden elde ettiği gelirle kampüs içerisinde ikinci restoranı 'Bits and Bites'i hayata geçirdi. İşlerini daha da büyüten Canan Muratoğlu, son olarak da başkent Lefkoşa'nın en işlek caddelerinden Dereboyu'nda 'Limon Kicthen' adlı 3'üncü işletmesini gastronomi dünyasına kazandırdı.

Bu arada bir evlilik geçiren ve 9 yaşında 'Ayşe Su' adında bir kızı olan Muratoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi'nin güvenilir işletmelere verdiği 'Beyaz Yasemin' bayrağını üç işletmesine de almaya hak kazandı.

YENİLİKÇİ GİRİŞİMCİ RUHU

"Tam mezun olduğum sırada tesadaüf eseri ilk işletmemi hayata geçirmemle birlikte içimdeki iş kadını ruhu canlandı" diyen Canan Muratoğlu, "Yaşamıma Kıbrıs'ta devam etme kararı aldım. Dünyada baş gösteren pandemi süreci ortaya çıkınca açık olan işletmelerimle, kötü giden süreci atlatabilmek için, kendime ve ekip arkadaşlarım adına mücadeleye umutla devam ediyorum. Bu iş yaşamı ile birlikte birçok yaşantıya şahitlik ediyorum. İşletmelerimden elde ettiğim gelirlerin hepsini işime yatırarak yenilikçi bir girişimci olmaya gayret ediyorum" diye konuştu.

PODYUM ANILARINDA KALDI

Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen Muratoğlu, magazin dünyasından ekonomiye geçişini, "Mankenlik ve fotomodellik yaptığım yıllar, benim için geride kalan güzel anıları oluşturuyor. O yıllar sadece albümümdeki fotoğraflarda kaldı. Artık iş kadını olarak 30 kişinin çalıştığı şirketi yönetiyorum. İyi ki podyumdan iş dünyasına atılmışım" dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto