Aleyna Tilki'nin fotoğrafına beğeni yağdı

29.11.2019 08:45

Yaptığı her paylaşımla gündeme gelmeye devam eden şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından mini elbiseli bir pozunu paylaştı. Tilki'nin pozuna kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

Aleyna Tilki'nin fotoğrafına beğeni yağdı

Okumak için yurt dışına giden Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye gelerek ailesiyle hasret giderdi. Bu süreçte gece hayatını ihmal etmeyen Aleyna, parti pozlarıyla da dikkat çekmişti. Genç şarkıcı, son olarak da giydiği mini elbisesiyle adından söz ettirdi.

Mini elbisesiyle dikkat çekti

Twitter ve Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, bugün siyah mini elbisesiyle verdiği iddialı pozunu paylaştı. Kulisten paylaşım yapan Subaşı, fotoğrafı "Selam, biraz özlendik sanırım" notuyla yayınladı. Aleyna'nın cesur pozu yaklaşık yarım saat içinde 44 bin beğeniye ulaştı.
Hafif dalgalı saçları, makyajı ve elbisesiyle 19 yaşından büyük görünen Aleyna'nın pozu takipçilerini de ikiye böldü. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı Aleyna için "Çok güzelsin" yorumunu yaparken bir kısmı da "Bu nasıl poz böyle" dedi.
Bir hafta önce partiye katılan Aleyna Tilki, mekandan çıkarken kendisini bekleyen muhabirlerle sohbet etti. Şort giyen Aleyna'nın yırtık çorapları ise herkesin dikkatini çekmişti.

Kaynak: sondakika.com

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto