Antalya haber...Sergi açılışına, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Kalkan Kültürevi Sorumlusu ve Ressam Demet Orbay, akordeon sanatçısı Sadık Öğretir, Kapadokya Bebek Müzesi Kurucusu Sibel Radiye Kül, sanatçılar, sanatseverler katıldı.
Açılışta, akordeon sanatçısı Sadık Öğretir konser verdi. Kültürevi'ndeki sezonun son sergisi, Kalkan'da yaşayan yerli ve yabancı sanatçılar tarafından açıldı.
Sergide İbrahim Şahin, Mina Kocailik, Brittany Lamers, Funda Karatop, Şule Toklu, Özcan Biçici, Serday Akkaya, Devrim Çelebi, Raymond Smith, Demet Orbay ve Mairon Fergusan'un, yağlıboya, akrilik, suluboya ve fotoğraf çalışmalarından oluşan 50 eseri bulunuyor.
Demet Orbay, "Kalkan Kültürevi, bu yıl yeniden sanat ve kültür merkezi olarak kullanılmaya başladı. Bu sezon 10'uncu ve son sergimizde, Kalkan'da yaşayan sanatçı dostlarımızın gözünde Kalkan'ı anlatan eserler yer alıyor. Sanatçılarımız sergide, renklerle Kalkan'ı anlattı" dedi.
Sergi, 20 gün ziyarete açık olacak.
Haberlerimizi Instagram, Facebook, Twitter, Telegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

