Türkiye'nin konuştuğu sanıktan korkunç ifade

01.01.1970 02:00

Sakarya Kaynarca'da 9 aylık hamile Emani Al Rahmun ve 10 aylık bebeğini öldüren Birol Karacal ve Celal Bay'ın yargılandığı dava başladı

Türkiye'nin konuştuğu sanıktan korkunç ifade

Sakarya Kaynarca ilçesinde 9 aylık hamile Emani Al Rahmun’a tecavüz edilmesi, annenin ve yanındaki 10 aylık bebeği olmak üzere 3 canın hunharca katledilmesi haberi tüm vicdanlara ateş düşürmüştü. Davanın duruşması Sakarya'da başladı. 

İlk defa yargı önüne çıkan zanlılardan Birol Karacal’a daha önceki sabıkasının neden olduğunu sordu. Karacal. 'Bir kadın bana iftira attı' deyince mahkemede bulunanlardan büyük tepki geldi. Daha sonra zanlılardan Celal Bay'ın ifadesi alındı. Celal Bay, Emani Al Rahmun’un evine zorla girdiklerini belirtti. Kadının bu sırada uykudan uyandığını söyleyen Bay, "Kendini korumaya çalıştı. Darp ederek bayılttık" dedi. Zanlı, 'Öldürülen çocuk neredeydi?' sorusuna şu yanıtı verdi: 'Çocuk ağlıyordu. Birol Karacal çocuğu boğarak susturdu. Çocğu ve kadını arabaya bindirdik Dağlık bir alana gittik. Burada Karacal kadına tecavüz etti. Bana da tecavüz et dedi, ben de ettim” dedi.

Bu sırada Bay'ın Suriyeli kadının hamile olduğunu fark etmediklerini söylemesi tepki gördü. Tecavüzün ardından Bilal Karabay'ın Emani’yi arabadan indirerek öldürdüğünü belirten Celal Bay, "Ardından bebeği de yanına bıraktık İş bittikten sonra beni de eve bıraktı" dedi.

(Kaynak: Hürriyet  )

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto