TGK terörü lanetledi

02.11.2017 14:15

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi'nde yaşanan terör saldırısını kınadı.

TGK terörü lanetledi

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi'nde yaşanan terör saldırısını kınadı. Kolaylı,  “Hain saldırıyı gerçekleştiren kanlı katilleri lanetliyor, arkasındaki küresel karanlık güçlerin birlik ve beraberliğimizi bozamayacağına olan inancımızı tüm halkımızla paylaşmak istiyoruz. “ dedi.

Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi'nde yağışlı ve sisli havadan yararlanarak Türkiye'ye sızmak isteyen teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm yurttaşlarımıza başsağlığı dileyen TGK Genel Başkanı Kolaylı, saldırının Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik olduğuna dikkat çekti.

TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, teröristlerin ve arkasındaki karanlık güçlerin hain terör saldırısının hedefine ulaşamayacağını vurguladığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:“Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi'nde yaşanan çatışmada güvenlik güçlerimizin şehit olduğu haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne ve demokratik hukuk devleti anlayışına yönelik bu tür hain girişimler, milli birlik ve beraberlik ruhumuza asla zarar veremeyecektir. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nu oluşturan 89 gazeteciler cemiyeti ve 8 gazeteciler federasyonu olarak; teröristlerle mücadelede yaşamını yitiren güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz.”

(MYgazete.com )

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto