Tartışma yaratan paylaşıma Bakan Fahrettin Koca'dan yeni açıklama

05.11.2020 10:43

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın İzmir'deki deprem enkazından çıkarılan mucize minik Ayda'yla ilgili tweete tepkilere neden olmuştu. Bakan Koca'dan konu ile alakalı yeni bir açıklama geldi. 6.6'lık depremin ardından yıkılan Rıza Bey Apartmanı'ndan gelen mucize haberi tüm Türkiye'yi mutluluktan ağlatmıştı.

Tartışma yaratan paylaşıma Bakan Fahrettin Koca'dan yeni açıklama

İzmir Bayraklı'daki depremden 91 saat sonra 3 yaşındaki Ayda Gezgin, enkaz altından sağ olarak çıkarılmıştı. Ayda'nın annesi Fidan Gezgin'in ise cansız bedenine ulaşılmıştı.

Bu mucize kurtuluştan sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın attığı bir tweet ise tartışma yarattı. Minik Ayda'nın ambulanstaki görüntüsünü paylaşan Bakan Koca, "Ayda'nın acıyan bir yeri yok. Köfte ve ayran istiyor" ifadelerine yer verdi.

3 yaşında annesini kaybeden ve 91 saat sonra enkazdan çıkarılan Ayda için kullanılan "acıyan bir yeri yok" ifadelerine sosyal medyadaki bazı kullanıcılar tepki gösterdi.

"Soru nasıl sorulmalıydı?"

Gelen tepkiler sonrası Sağlık Bakanı Koca'dan yeni bir paylaşım geldi. Sorulan sorunun çok normal olduğunu belirten Bakan Koca, "Herhangi bir yerin acıyor mu Ayda? Soruyu soran Acil Tıp Uzmanı bir UMKE gönüllüsüydü. Göçük altından çıkarılıp, ambulansa alınan 3 yaşındaki bir çocuğa hayata dönüş anında soru acaba nasıl sorulmalıydı?" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto