SMA'lı hastalar için başlatılan '#İkramiyeSmalıÇocuklaraVerilsin'  yardım kampanyasına Cem Yılmaz'dan da destek geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımını alıntılayan Cem Yılmaz'a İBB'den para aldığı için paylaşım yaptığına dair yanıtlar geldi.

Cem Yılmaz kendisine gelen yorumlardan sonra ise isyan etti. Yılmaz paylaşımında şunları söyledi: "Tamam yine siz haklısınız. Bildiğiniz gibi yapın sevgili kardeşim. Ben belediyeden 2.754 lira aldım o yüzden tweet attım. Geçen hafta da 3 aile şahsen yardım istemişti, yaptım. Meğer büyük bir oyun varmış yalan söylüyorlarmış. Uyardığınız için teşekkürler. Sağ olun. Bir daha yapmam."

İMAMOĞLU'NDAN BOMBA YANIT!

Yorumlara tepki gösteren Cem Yılmaz'a İmamoğlu'ndan yanıt gecikmedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Cem Yılmaz’ın paylaşımına şöyle yanıtadı: “Cem Yılmaz belediyemizden 2.754 lira da almamıştır, çünkü bizde asgari ücret 3.100 liradır. Büyük oyunu bozduk sanırım.”

'ATHENA GÖKHAN'A YAKIN MI?'

Ünlü komedyen kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialara da sosyal medyadan yanıt verdi. Yılmaz "Bir diğer ciddiyetsiz konu da; benim Kaz Dağlarında villam var. Adresi belliyse yazarsanız memnun olurum nerede villam gidip yerleşeyim bari. Boş durmasın. Athena Gökhan'a yakın mı? Büyük resmin tam neresinde?" açıklamasında bulundu.