Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti

06.10.2020 16:27

Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti

Özgü Namal eşi Serdar Oral Muğla Köyceğiz’de yaşıyordu.

4 yıl önce oyunculuğu bırakan ve bu sürede iki çocuk sahibi olan Özgü Namal, ailesiyle Muğla Köyceğiz’de bir köye yerleşmişti.

Edinilen bilgiye göre; ünlü oyuncunun eşi kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Serdar Oral Kimdir?

Ahmet Serdar Oral 30'lu yaşlarda olup reklamcılık sektöründe faaliyet göstermiştir. 2013 yılında Özgü Namal'la aşk yaşamaya başlayan Oral, 2015 yılının nisan ayında oğlu Nefes'i kucağına almıştır.

Ahmet Serdar Oral, 2006 yılında Sun Vital Solaryum'un genel müdürlüğünü yapmıştır. Daha sonra kendisi bohem bir hayat tarzını seçmiş ve Fethiye'ye yerleşmiştir.

Daha öncesinde iki evlilik yapan Ahmet Serdar Oral'ın bu evliliklerinden toplam 3 çocuğu bulunmaktadır.

Özgü Namal Kimdir?

28 Aralık 1978 İstanbul Üsküdar'da doğumludur. Selanik kökenli olan annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru, Makedonya kökenli babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardır.

1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır. Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Namal, daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda da oyunculuk eğitimi almıştır.

Kurtlar Vadisi Dizisinde Polat Alemdarın sevgilisini canlandırdığı Elif Eylül karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto