Koronaya yakalanan Cemal Enginyurt, helallik istedi

28.10.2020 15:39

Ordu milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kendisinin, eşinin, oğlunun ve danışmanının koronavirüs tedavisi gördüğünü belirterek helallik istedi. Enginyurt daha sonra " Ne kininiz varmış be? Hakkım varsa helal ettim sizin hakkınız varsa helal ederseniz insan değilsiniz" dedi.

Koronaya yakalanan Cemal Enginyurt, helallik istedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partiden ihraç ettiği bağımsız milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını duyurdu. Enginyurt yaptığı paylaşımda, "Koronavirüs sebebiyle Ankara Şehir hastanesinde yattığımı duyarak arayan, soran, mesaj atan, sıkıntımızı paylaşan bütün sevenlerimize teşekkür ediyorum. Telefonlara cevap veremediğim dostlar hakkını helal etsin. Allah hepinizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Ailesi ve danışmanı karantinada

Yaptığı bu paylaşımın ardından yeni bir paylaşımda bulunan Enginyurt, eşinin, oğlunun ve danışmanının da koronavirüs nedeniyle tedaviye alındığını aktardı ve "Takdir Yüce Allah'ın" dedi.
Koronaya yakalanan Cemal Enginyurt, helallik istedikten sonra sitem etti: İnsan değilsiniz

"Gün ola, harman ola"

Paylaşımında sitemde de bulunan Enginyurt, "Lakin bir geçmiş olsunu çok görenleri Allah'a havale ediyorum Ne kininiz varmış be? Hakkım varsa helal ettim, sizin hakkınız varsa helal ederseniz insan değilsiniz. Gün ola, harman ola" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto