KKTC'de hükümet kurulamadı! Ersan Saner görevi Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a iade etti

21.11.2020 16:03

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından yeni hükümeti kurmakla görevlendirilen UBP Genel Başkan Vekili Ensar Saner görevi iade etti.

KKTC'de hükümet kurulamadı! Ersan Saner görevi Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a iade etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatartarafından yeni hükümeti kurmakla görevlendirilen Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Vekili Ersan Saner, görevi iade etti.

UBP Başkan Vekili Saner'in hükümeti kurma görevini, Cumhurbaşkanlığı makamında iade etmesinin ardından Ersin Tatar, yaptığı konuşmada, üzgün olduğunu ifade ederek, hükümetin en kısa sürede kurulması yönünde bir beklentinin olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, "Meclis ve milletvekilleri halka hizmet için vardır. Bana göre, şu anda bir hükümet kurulabilmesi için bir zemin vardı. Neden kurulamadığının değerlendirmesini herkes bilahare yapacaktır." dedi. KKTC Cumhuriyet Meclisinde bütçenin görüşülmesi gerektiğini kaydeden Tatar, yıl başından evvel bütçenin Meclis'ten geçmesi gerektiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bugün bir değerlendirme yapacağını ve sürecin nasıl yürütüleceği konusunda karar vereceğini belirtti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto