İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Antalya'ya geldi

12.11.2020 16:11

İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil ve Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Antalya'ya geldi

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; temaslarına ilk olarak Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanlığı’nda düzenlenen programla başlayan Vali Ersin Yazıcı ve İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, karşılama töreninin ardından komutanlık bünyesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki Sualtı Eğitim Merkezi’ni gezen Vali Yazıcı ve İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Erdil, merkezde kullanılan ekipmanları inceledi.

Akdeniz'deki en önemli yatırım merkezlerinden biri olan Antalya Serbest Bölgede ziyaretlerine devam eden heyet, askeri ve ticari yat üretimi yapan Ares Tersanesini ziyaret etti. Üretim faaliyetleri, üretim kapasiteleri ve ihracat hakkında bilgi alan heyet, başarılı çalışmaları için tersane yetkililerine tebriklerini iletti.

Sahil Güvenlik Okul Komutanlığı’ndaki incelemelere devam eden Vali Yazıcı ve İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Erdil, okul komutanlığındaki kütüphane, derslik, laboratuvar ve yüzme havuzunu gezdikten sonra okulun iş ve işleyişiyle ilgili brifing aldı. Programın sonunda Sahil Güvenlik Okul Komutanlığı’ndaki Astsubay adayları ile öğle yemeğinde bir araya gelen Vali Yazıcı ve İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Erdil, öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto